Gaziantep HKÜ AKADEMİK ÖDÜL TÖRENİ GERÇEKLEŞECEK

HKÜ AKADEMİK ÖDÜL TÖRENİ GERÇEKLEŞECEK

06.03.2015 - 14:42 | Son Güncellenme:

.

HKÜ AKADEMİK ÖDÜL TÖRENİ GERÇEKLEŞECEK

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) tarafından “Akademik Ödül Töreni” 7 Mart 2015 Cumartesi günü saat saat 18.00’de Dedeman Otel’de gerçekleştirilecek.
Gaziantep’in, bölgenin ve ülkenin eğitimine kalite katmayı ve akademisyenler arasında farkındalık oluşturmayı hedefleyen “Akademik Ödül Töreni”ne ilginin yoğun olması bekleniyor.
Ödül kategorilerine göre, “2014 yılı en çok Makale yazan Akademisyen Ödülü”, “2014 yılı Patent Başvurusu yapan Akademisyen Ödülü”, “2014 yılı Projesi kabul edilen Akademisyen Ödülü”, “2014 yılı Proje yazan Akademisyen Ödülü” ve “2014 yılı Kuluçka Şirketi kuran Akademisyen Ödülü” dallarında ödüle layık görülen HKÜ Akademisyenleri ödüllendirilecek.
Akademik Ödül Töreni ile ilgili açıklama yapan Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Tamer Yılmaz, “Üniversiteler; bilimsel düşünce ve araştırmalardan elde ettiği ürünleri ülkesinin ve tüm insanlığın yararına sunan ve bulunduğu bölgeyle bütünleşen kurumlardır. Üniversiteye hizmetin ülkeye hizmet olduğunun bilinciyle, tüm iç ve dış paydaşlarımızla beraber bilimsel bir yaklaşımla, katma değer sağlayan projeler üretmeyi ve uluslararası üniversitelerle rekabet edebilecek çağdaş bir dünya üniversitesi oluşturmayı amaçlamaktayız. Üniversitemiz genç ve dinamik bir eğitim kurumudur. Hasan Kalyoncu Üniversitesi tarafından Bilimsel Araştırmaları ve Uluslararası Yayınları ile Bilim ve Teknolojiye katkıda bulunan Akademisyenlerimizi destekliyoruz ve desteklemeye devam edeceğiz" diye konuştu.