Cadde Hollywood'u cadılar bastı

Hollywood'u cadılar bastı

02.11.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Hollywood’un ünlü isimleri kutlanan Cadılar Bayramı’nda (Halloween) ilginç kıyafetleriyle objektiflere takıldı

Hollywoodu cadılar bastı

Renkli görüntülere sahne olan Cadılar Bayramı kutlamalarında birçok Hollywood ünlüsü düzenlenen partilere katılırken Shakira, o günü evinde ailesiyle geçirdi. Şarkıcı, hayat arkadaşı Gerard Pique ile iki oğulları Milan ve Sasha’yla İspanya’da bir döneme damgasını vuran kukla karakter Topo Gigio kılığına girdi. Latin Amerikalı yıldız, çektirdikleri fotoğrafı dün “Topo Gigio ailesi” notuyla Instagram’dan paylaştı.

Hollywoodu cadılar bastı


Cadılar Bayramı, her yıl olduğu gibi bu sene de Hollywood ünlüleri arasında renkli görüntülere sahne oldu. New York ve Los Angeles’ta verilen partilere farklı kostüm ve makyajlarıyla birbirinden ünlü isimler damga vurdu. Gecelerde bazı sanatçılar zombie makyajlarıyla dikkat çekerken bazıları da taklit yeteneklerini konuşturdu.

Jennifer Lopez, sevgilisi Casper Smart’la New York’ta katıldığı partide iskelet makyajıyla görüntülendi.

Hollywoodu cadılar bastı


Alman manken Claudia Schiffer, vücudunu saran gümüş renkli bir kostüm tercih etti.

Hollywoodu cadılar bastı

Haberin Devamı

46 yaşındaki şarkıcı Gwen Stefani, Cadılar Bayramı’nı kadın kovboy kılığında kutladı.

Hollywoodu cadılar bastı


Oscar ödüllü oyuncu Gwyneth Paltrow kızı April’le çektiği selfie’yi dün gece Instagram’dan paylaştı. Karenin altına “Hadi yapalım şunu” notunu düşen oyuncu ve kızı, zombie makyajlarıyla dikkat çekti.


Cindy Crawford ve eşi Rande Gerber’in, Beverly Hills’te verilen partiye rock’n’roll tarzları damga vurdu.

Hollywoodu cadılar bastı

Şarkıcı Fergie ve eşi Josh Duhamel, Los Angeles’ta katıldıkları partide Karl Lagerfeld ve kedisi Choupette kostümleriyle ilgi çekti.


Hollywoodu cadılar bastı


Hollywood’un en dikkat çeken ismi vücut makyajıyla tanınmayacak hale gelen Heidi Klum oldu. Manken, çizgi film karakteri Jessica Rabbit’ın kılığına büründü.