Cadde Hollywood'un gözde bekarları

Hollywood'un gözde bekarları

03.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Aşkları, evlilikleri ve ayrılıklarıyla magazin basınında sıkça yer bulan Hollywood’un müzmin bekarlarının özel hayatları masaya yatırıldı

Hollywoodun gözde bekarları

Perez Hilton ve Pop Sugar siteleri tarafından araştırmaya layık bulunan Madonna, Selena Gomez ve Jennifer Lawrence gibi isimlerin çoğu, sözleriyle “Yalnızım ve mutluyum” mesajları verdi.

Haberin Devamı

Çocuklarıyla mutlu

2000’li yıllarda yaşadığı çalkantılı aşk hayatının ardından durulan ve bir süre önce de Charlie Ebersol’den ayrılan Britney Spears, son açıklamasında “Yalnız olmaktan mutluyum. En iyi ilişkim oğullarımla” şeklinde konuştu. Şarkıcının Sean ve Jayden adlarında iki oğlu var.

Filmiyle gündemde

Üçüncü eşi Olivier Martinez’den 2015’te boşanan Halle Berry, yalnızlar kervanında dikkat çeken isimlerden. Geçtiğimiz ağustos ayında 50 yaşına basan Oscar ödüllü oyuncu, özel hayatıyla olmasa da yeni filmi ‘Kidnap’le adından söz ettireceğe benziyor.

Aşk defterini kapattı

İki yıllık evliliğin ardından Tameka Foster’dan boşanan Usher, şu sıralar yalnızca yeni albümüyle ilgileniyor. Aşk defterini bir süreliğine kapatan Grammy ödüllü şarkıcı, ‘Hands of Stone’ filmiyle gündemde.

Haberin Devamı

Kafası karışık

Selena Gomez, Justin Bieber’la yaşadığı ilişkinin ardından kalbini DJ Zedd’e kaptırmış fakat ilişkileri uzun sürmemişti. Genç popçu, kısa bir süre önce depresyonda olduğu için dünya turnesini iptal etti. Adı One Direction grubundan Niall Horan’la anılan Gomez, bu iddialara da asla net bir cevap vermedi.

‘Sadece arkadaşız’

İki yıl önce eşi Matt Bellamy’den ayrılan Kate Hudson, bu durumun keyfini çıkardığını dile getirdi. Adı Nick Jonas’la anılan oyuncu yaşadıklarına isyan etti: “Basın, ünlü ve yalnız kadınları mercek altına alıyor. Sanki aranızda ilişki olmadan herhangi bir adamla konuşamazsınız gibi algılıyorlar. Bir kadın, bir erkekle arkadaş olamaz mı?”

Halinden memnun

Kendall Jenner, adının Nick Jonas ve Harry Styles’la aşk dedikodularına karışmış olmasına rağmen yalnız olmaktan gayet memnun. Zamanının çoğunu defile ve davetlerde geçiren manken, işiyle aşk yaşayanlardan.

Bir dargın bir barışık

Forbes dergisine göre, 2016’nın ‘En Çok Kazanan Kadın Oyuncu’su olan Jennifer Lawrence, aşkta kaybedenlerden. Coldplay’in solisti Chris Martin’le birlikte olduğu iddia edilen oyuncu, daha önce de eski sevgilisi Nicholas Hoult’la bir dargın bir barışık ilişkileriyle gündeme gelmişti.

Zirvedeki yalnız

Pop müziğin kraliçesi Madonna, başarılı kariyeri kadar genç sevgilileriyle de sık sık gündemde yerini aldı. Hayatını ‘çılgın’ olarak tanımlayan şarkıcı, yalnızlığı seven ve gerçek aşkı bulma konusunda acele etmeyenlerden...

Anneliği seviyor

Hollywood’un en güzel kadınlarından Charlize Theron, bir yıldır bekar bir anne olmanın tadını çıkarıyor. Güney Afrikalı oyuncu, sevgilisi Sean Penn’den ayrıldıktan sonra evlat edindiği iki çocuğundan bir an olsun ayrılmıyor.