Cadde Hollywood’un ünlü veganları

Hollywood’un ünlü veganları

31.03.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Hollywood’un birbirinden ünlü isimleri, veganlığı seçme nedenlerini ve bir vegan olarak nasıl yaşadıklarını anlattı.

Hollywood’un ünlü veganları

Ellen DeGeneres: “Eskiden ben de diğer insanlar gibi hamburgeri çok sever ve yerdim. Fakat birkaç yıl önce o etlerin nasıl kötü ve vahşi şartlarda elde edildiğini gördüm. Maalesef bu, çok rahatsız edici bir gerçek ve ben de katliamın bir parçası olamam. Hayvanları seviyorum ve veganlığı seçtim.”

Haberin Devamı

Brad Pitt: “Tavukları kümeslere tıkıp bütün hayatlarını orada geçirmeye zorlamak, onlara acı çektirmektir. Bu minik sevimli hayvanlar, her zaman çok daha iyisini hak ediyor. Et yiyen insanları gördükçe bu duruma dayanamıyorum.”

Casey Affleck: “Dünyada tahmin ettiğinizden daha fazla vegan var. Hayatınızda küçük değişiklikler yaparak, buna başlayabilirsiniz. Eti azaltabilir, ve sağlıklı yaşamı seçebilirsiniz. Böylece hem kendinize hem de hayvanlara iyilik yapmış olursunuz.”

Jennifer Lopez: “2014’ten beri veganım. Böyle yaşamayı tercih etmek, süt ve et olmadan, temelde topraktan yetişen ürünlerle beslenmek demek. Hayatınızı ve sağlığınızı iyileştirmiş oluyorsunuz. Yine de bazen tereyağı yemeyi özlüyorum.”

Haberin Devamı

Olivia Wilde: “12 yaşımdan beri veganım. Böyle olmak kolay ve hemen yapılan bir durum değil. Bu, hayat tarzı ve bir insan olarak beni gerçekten çok iyi hissettiriyor. Ayrıca doğal besinler fiziksel olarak da görünümüme iyi geliyor.”

Hollywood’un ünlü veganları