Cadde Hollywood yıldızlarının ünlü dövmeleri

Hollywood yıldızlarının ünlü dövmeleri

11.01.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Dövme, kimileri için bir tutku kimileri için de bir yaşam biçimi... Ünlü isimler de bu akımdan yararlanan ve başlı başına bir tarz oluşturan kişiler arasında. İşte kendilerine has dövmeleriyle dikkat çeken altı yıldız isim:

Hollywood yıldızlarının ünlü dövmeleri

SAM SMITH

Haberin Devamı

Sam Smith, geçtiğimiz günlerde yüzük parmağına yaptırdığı ‘=’ (eşittir) işaretiyle eşcinsel evlilikleri ve herkes için eşitliği simgelediğini belirtiyor. Şarkıcının, kolunda yer alan dövmesiyse, müzik hayatında söz verdiği ‘dürüstlüğü’ simgeliyor.


SELENA GOMEZ

Selena Gomez’in en son yaptırdığı dövmelerden biri Arapça. ABD’li şarkıcının sırtının sağ kısmında yer alan dövmesi ‘önce kendini
sev’ anlamına geliyor.

RIHANNA

Rihanna’nın sağ ayak bileğinde şarkıcının doğum yılı olan ‘1988’ sayısı yer alıyor.

CARA DELEVINGNE

Tam adı Cara Jocelyn Delevingne olan mankenin sol elindeki dövmesinde isminin baş harfleri büyük harflerle yazıyor.

KENDALL JENNER

20 yaşındaki manken Kendall Jenner, en küçük dövmeye sahip ünlü-lerden biri. Sol elinde minik beyaz bir nokta olan dövme ‘küçük şeyler önemlidir’ anlamına geliyor.

KYLIE JENNER

Jenner ailesinin en küçük üyesi Kylie Jenner, kırmızı renkte ve fonotik harflerden oluşan dövmesiyle dikkat çekiyor. ‘Sanity’ (akıl sağlığı) anlamına gelen dövme Jenner’ın belinin sağında bulunuyor. Ünlü yıldızın belinin solunda da ‘sanity’nin zıttı olan ‘insanity’ (akıl hastalığı) kelimesi yer alıyor.

Hollywood yıldızlarının ünlü dövmeleri