Ekonomi Home&Concept Fuarı açıldı

Home&Concept Fuarı açıldı

08.03.2018 - 15:12 | Son Güncellenme:

Züccaciye ve ev eşyaları sektörünün buluştuğu, 150 üretici ve markanın yer aldığı Home&Concept Fuarı, dünyanın dört bir yanından alıcıları ağırlıyor.

Home&Concept Fuarı açıldı

Tamamı yerli 150 markanın yer aldığı Züccaciye ve Ev Eşyaları Sektörü Üretici ve Markalar Fuarı (Home&Concept) başladı.

Haberin Devamı

Referans Fuarcılık tarafından yapılan açıklamaya göre, fuar, İFM-İstanbul Fuar Merkezi'nde İDTM Genel Müdürü Rüştü Argıt, İSTOÇ Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kemalbay ve Referans Fuarcılık Genel Müdürü Fatma Funda Ercan'ın katılımıyla kapılarını ziyaretçilere açtı.

Açılışta konuşan İstanbul Sanayi Odası (İSO) Üyesi ve İSTOÇ Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kemalbay, fuarın, imalatçılar için çok önemli olduğunu belirterek, "Bu sektörde imalat yapan firmaların artık dünyada markalaşması gerekiyor. Markalaşma yolunda yüzlerce üretici firmayı dünya pazarı ile buluşturan Home&Concept Fuarı’nın önemi büyük. Fuarımız, herkese hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Türk üreticilerin ve markaların ürün ve tasarımlarının öne çıktığı fuar, 150 yerli marka ve üreticiyi ağırlıyor. Sektörün öncü marka ve üreticilerinin en yeni ürün ve tasarımlarını sergilediği fuarda, yurt içi ve yurt dışından profesyonel katılımcılarla yeni iş fırsatları oluşturuluyor.

Haberin Devamı

Fuar, 11 Mart'ta sona erecek.