Gündem Hope Hicks kimdir? Beyaz Saray iletişim direktörü

Hope Hicks kimdir? Beyaz Saray iletişim direktörü

13.09.2017 - 16:21 | Son Güncellenme:

28 yaşında Beyaz Saray İletiim direktörlüğüne getirilen Hope Hicks kariyeri ve güzelliği ile ön plana çıkıyor. 17 Ağustos'tan bu yana geçici olarak sürdürdüğü görevi devralan Hope Hicks hakkında merak edilenleri sizler için derledik. İşte Hope Hicks hakkında merak edilen detaylar...

Hope Hicks kimdir Beyaz Saray iletişim direktörü

Beyaz Saray iletişim direktörlüğü görevine getirilen Hope Hicks hakkında merak edilenleri sizler için derledik. Kariyerininin önceki dönemlerinde modellikte yapmış olan Hope Hicks sadece 28 yaşında...

Haberin Devamı

HOPE HİCKS KİMDİR?

Küçük bir kasabada doğan Hicks, Washington'daki birçok görevlinin aksine üniversite eğitimini de dünyanın önde gelen kurumlarından birinde almadı. Gençlik yıllarında modellik yapan Hicks Ralph Lauren gibi önemli firmalar için çalıştı. Yıllar önce verdiği bir röportajda Hicks kullandığı ifadeler genç kadının kariyerine ilişkin önemli ipuçları taşıyor.

Hope Hicks kimdir Beyaz Saray iletişim direktörü

Hicks, Greenwich Magazine'le yaptığı görüşmesinde, "Eğer oyunculuk olmazsa, kendimi politikanın içinde görebilirim" dediğinde sadece 13 yaşındaydı.

Trump ailesiyle 2014 yılında bir halkla ilişkiler şirketinde çalışırken tanışan Hicks, 2014 yılında Ivanka Trump tarafında işe alınarak Trump Organization şirketinin bir parçası oldu. Üç nesildir halkla ilişkiler uzmanlığı yapan bir aileden gelen Hicks kısa süre içerisinde yakın gelecekte ABD'nin yeni başkanı seçilecek olan Donald Trump'ın güvenini kazandı.