Kültür Sanat Howards End BBC'nin son gözdesi

Howards End BBC'nin son gözdesi

20.11.2017 - 13:33 | Son Güncellenme:

Howards End dizisi yeni başladığı yayın hayatında BBC'nin en dikkat çekici yapımlarından biri oldu. E.M. Forster'ın romanından uyarlanan Howards End, Downton Abbey ile karşılaştırılmaya başlandı bile...

Howards End BBCnin son gözdesi

Howards Abbey, dönem dizilerinin bir yenisi olarak ekranlarla buluşmaya başladı. Dördüncü bölümü yayınlanan Howards End'in kadrosunda Hayley Atwell, Joe Bannister, Bessie Carter, Philippa Coulthard gibi isimler yer alıyor.

Haberin Devamı

E. M. Forster'ın romanından uyarlanan Howards Abbey, BBC ekranlarda izleyiciyle buluşuyor. Mini dizi olarak yayına başlayan ve dördüncü bölümü yayınlanan Howards End, izleyiciden olumlu eleştiriler alıyor. Dizi konusunda önemli yapımlara imza atan BBC daha önce Sherlock, Savaş ve Barış gibi yapımlarla da adından söz ettirmişti.

İngiliz toplumunun 20. yüzyılın başında geçirdiği değişimleri iyi halli bir aile ve etrafında gelişen olaylarla konu edinen Howards End, bu yönüyle yayınlandığı dönem büyük beğeni toplayan Downton Abbey dizisiyle benzetiliyor. Hatta izleyiciler ve eleştirmenler şimdiden iki dizi arasında karşılaştırmalara başlamış durumda.