Teknoloji HP’den Uygun Fiyatlı Bilgisayar Modelleri

HP’den Uygun Fiyatlı Bilgisayar Modelleri

12.08.2016 - 17:28 | Son Güncellenme:

Dünya’nın en büyük bilgisayar ve donanım üreticisi HP, şimdilerde düşük fiyatlı yeni PC modelleri üzerinde çalışıyor. Açıklamalar mevcut…

HP’den Uygun Fiyatlı Bilgisayar Modelleri

Geliştirdiği bilgisayar modelleri ile beraber sektörün iddialı üreticilerinden biri haline gelen HP, şimdilerde satışlarını arttırma niyetinde. Deneyimli firma, açıklanan bilgilere göre bu kez çok daha uygun fiyatlı cihazlar üretecek. Aslına bakılırsa şirketin daha önce satışa sunduğu modellerin güncelleneceğini söyleyebiliriz. Özellikle performansı arttırma yoluna giden teknoloji devi, bunun yanında fiyat tablosunda büyük bir değişiklik yapmayacak gibi duruyor. Ancak bahsi geçen performans iyileştirmelerinin yanında elbette etiket fiyatları da yükselecek. Sadece büyük oranda bir fiyat artış söz konusu değil. Bunun yanında ekran boyutlarını da aynı bırakan üretici, 14 inç ekrana sahip yeni modeli aileye ekleme yoluna gidiyor.

Haberin Devamı
3 Yeni Model Yolda

Yapılan açıklamaya göre satışa sunulacak olan yeni modeller arasında 11 inç ekrana sahip Stream 11, 14 inç ekranla gelen Stream 14 ve Stream X360 yer alıyor. Hibrit tasarım anlayışını yine hayata geçiren HP, bunun yanı sıra dizüstü – tablet özelliklerini aynı cihazda buluşturmuş olacak.

Fiyatlar Oldukça Düşük

Gücünü Intel Celeron N3060 işlemciden ve 4 GB RAM’den alacak olan en üst model, 32 GB eMMC depolama alanı ve 1366 x 768 piksel çözünürlüğüne sahip. Fiyatı 249 dolar olan bu modelin yanı sıra daha düşük özelliklere sahip 11 inçlik versiyon 199 dolar, 14 inç ekrana sahip model ise 219 dolar etiket fiyatlarına sahip. Elbette bu etiket fiyatları başlangıç olarak geçmekte. Eğer artı donanım özellikleri isterseniz ücretlerde artış yaşanmakta.