Teknoloji HTC 10 İndirim Rüzgarı Başladı!

HTC 10 İndirim Rüzgarı Başladı!

26.05.2016 - 14:42 | Son Güncellenme:

HTC’nin yeni nesil amiral gemisi HTC 10 satışa sunulur sunulmaz Werizon’un yaptığı indirim telefonu daha da alınabilir bir seviyeye getirdi.

HTC 10 İndirim Rüzgarı Başladı

HTC yeni nesil amiral gemisi telefonu HTC 10‘u geçtiğimiz ay yaptığı görkemli bir lansmanla tüm dünyayla aynı anda ülkemizde de tanıttı. Telefon Android ekosisteminin en hızlı ve arayüz tarafında en sade telefonlarından birisi. Önümüzdeki günlerde sizlerle telefonun detaylı incelemesini paylaşacağız. HTC‘nin yeni amiral gemisi özellikleri ile fiyatıyla da oldukça konuşuldu. İlk çıktığı dönemde 749 dolardan listelenen telefon Amerikalı GSM Operatörü Werizon tarafından 100 dolarlık bir indirim yapıldı ve fiyatı bugün için 648 dolara geriledi. HTC Amerika ,ise telefonu halen 699 dolar üzerinden satışa sunuyor.

Haberin Devamı

Bu indirim rüzgarından ülkemiz kullanıcıları faydalanabilecek mi bunu zaman içinde göreceğiz ama şöyle de bir hesap yapmayı faydalı görüyoruz. Amerika’da 649 dolardan satılan iPhone 6S ülkemizde 3099 TL‘ye satılıyor. Yani Amerika’da 699 dolardan listede bulunan HTC 10‘nun oranın fiyatlarına göre rakibinden daha pahalıyken ülkemizde daha ucuza satıldığını görüyoruz. Bu indirimden umarız ülkemiz kullanıcıları da faydalanabilir…