Teknoloji HTC One A9s 1 Eylül’de Geliyor!

HTC One A9s 1 Eylül’de Geliyor!

30.08.2016 - 15:45 | Son Güncellenme:

Tayvanlı teknoloji devi HTC yeni nesil orta / st segment telefonu HTC One A9s tanıtımını yarın yapmayı planlıyor. Peki hangi yenilikler karşımıza çıkıyor?

HTC One A9s 1 Eylül’de Geliyor

Dünyanın ilk Android telefonunu üreten HTC için son birkaç yıl iyi geçmese de firma yeni nesil telefonlarla yoluna devam ediyor. Her daim malzeme kalitesi ve yazılımı ile öne çıkan firmanın geçtiğimiz yılın amiral gemisi HTC 10 ile birlikte Sense arayüzünden ciddi anlamda feragat ettiğini gördük. Bu durum kullanıcıların hoşuna gitmese de firma bu arayüz ile yoluna devam edecek gibi görünüyor. Geçtiğimiz yıl tanıtılan orta / üst segment HTC One A9 fiyat anlamında oldukça uçuk kaçık bir şekilde karşımıza çıksa da performans anlamında da aynı oranda başarılıydı. Bugün ise Tayvanlı teknoloji devi HTC One A9s ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

HTC One A9s Teknik Detaylar

1 Eylül tarihinde satışa sunulacak olan One A9s‘e ait teknik detaylar ise şöyle olacak. Öncelikle ön tarafta ve arkada tarafta kameraların yerlerinin değiştiğini görüyoruz. Işık ve yakınlık sensrleri ise tamamen gizlenmiş ve ön tarafta hep eleştirdiğimiz HTC logosoundan da “niahyet” vazgeçilmiş. Telefonun 13 megapiksel arka ve 5 megapiksel ön kamerası ise tam bir soru işareti. Yonga seti ve RAM miktarı ise yine bilinmezlerden birisi. Bakılım yarın HTC bize ne sunacak?