Teknoloji HTC U Play resmiyet kazandı

HTC U Play resmiyet kazandı

12.01.2017 - 13:59 | Son Güncellenme:

HTC, U Ultra ile beraber HTC U Play modelini de etkinlikte tanıttı. U Play, U Ultra'nın yanında daha ufak ekranıyla biraz daha mütevazi kalıyor. İşte U Play'in özellikleri...

HTC U Play resmiyet kazandı

HTC, 5.7 inçlik HTC U Ultra ile beraber 5.2 inçlik HTC U Play modellerini de tanıttı. Parlak metal bir kasaya sahip HTC U Play, Full HD çözünürlüğünde IPS ekran ile beraber geliyor. HTC U Play'de, U Ultra'daki gibi ikinci bir ekran bulunmuyor.

Haberin Devamı

Safir cam ile gelen model özellik olarak da U Ultra'dan daha düşük. HTC U Play, MediaTek Helio P10 işlemci, 3 GB RAM 32 veya 64 GB depolama alanı (microSD kart destekli), 16 MP ön ve arka kamera, 2500 mAh pil, Android 7.0 işletim sistemi ve yine HTC’nin Sense Companion adını taşıyan yapay zeka platformuyla geliyor.

HTC U Play resmiyet kazandı

HTC, U Play’de de kulaklık girişi bulunmuyor. Akıllı telefona kulaklık bağlantısı USB-C girişi üzerinden gerçekleşiyor. Telefonla birlikte USonic kulak içi kulaklıklar geliyor. Telefon ayrıca biyometrik sesli kilit açma özelliğine sahip.

HTC U Play, mavi, pembe, siyah ve beyaz renk seçenekleriyle satışa sunulacak. Şubat ayının ortaları gibi piyasaya çıkacağı söylenen telefonun satış fiyatıyla ilgili henüz bir bilgi yok.