Teknoloji HTC U11 Life'ın hem Android One hem de Sense sürümü duyuruldu

HTC U11 Life'ın hem Android One hem de Sense sürümü duyuruldu

02.11.2017 - 15:41 | Son Güncellenme:

HTC, orta seviye için yeni akıllı telefonu U11 Life’ı tanıttı. HTC U11 Life, Kuzey Amerika ve Global pazarda farklı varyantlarda satışa sunulacak. Bu iki sürüm Android One ve Sense'ten oluşuyor.

HTC U11 Lifeın hem Android One hem de Sense sürümü duyuruldu

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

HTC U11 temel alınarak üretilen ve 'U' ailesinin en yeni üyesi olan HTC U11 Life’ı tanıttı. İki farklı versiyon olarak tanıtılan HTC U11 Life’ın Kuzey Amerika’da satışa sunulacak. Android Nougat'ın yanında global pazarda satışa sunulacak model Android One platformuna üye olacak. Cihaz Android Oreo güncellemelerini günü gününe alacak.

HTC U11 Life, likit yüzey tasarımı felsefesini sürdürüyor. Optik Spektrum Hibrid Kaplama yöntemiyle işlenen dayanıklı akrilik cam arka kısım, telefonu her hareketinizde mükemmel şekilde yansıtan bir tasarım objesi haline getiriyor. 3 eksenli simetrik tasarımı sayesinde nereden tutarsanız tutun incelik hissi yaratan HTC U11 Life, güzelliğin yanı sıra rahat tutuş özelliği de sağlıyor. Hava koşullarına dayanıklı IP67 sertifikalı tasarımı sayesinde HTC U11 Life ile yağmurda, karda, tozda tek bir sıkma hareketiyle fotoğraf çekebilirsiniz.

Haberin Devamı

HTC U11 Lifeın hem Android One hem de Sense sürümü duyuruldu

Her iki modelde başta 5.2 inç 1080p Super LCD ekran ve Snapdragon 630 işlemci olmak üzere benzer donanım özelliklerine sahip. Kuzey Amerika versiyonu 3GB RAM ve 32GB depolama alanına sahipken global sürümde 4GB RAM ve 64GB depolama alanı bulunacak. Her iki modelin depolama alanı microSD kart ile genişletilkebilecek.

HTC U11 Life, 16MP ana kamerasının Faz Algılamalı Otofokus (PDAF) özelliği sayesinde daha fazla netlik ve daha hızlı odaklanma sağlarken, HDR Boost özelliği daha dinamik poz aralığı sunuyor. İlk kez HTC U11’de kullanılan HDR Boost, HDR’ın tüm avantajlarını bir gecikme olmadan kullanma imkanı tanıyor.

16MP ön kamera yüksek çözünürlüklü detayları ve HTC’nin UltraPixel ışık duyarlılığını birleştirerek detaylı selfieler sunuyor. Ayrıca ana kamerada bulunan HDR Boost ve ses engelleme özelliklerini de içeriyor.

Telefonun ,600 mAh bataryası USB Type- C bağlantı noktası üzerinden şarj ediliyo. Bluetooth 5.0, Wi-Fi 802.11ac, NFC, GPS, GLONASS gibi özellikleri olsa da cihaz da 3.5mm kulaklık girişi yok.

Safir mavi ve parlak siyah renk seçenekleri ile satışa sunulacak cihazın ABD'deki satış fiyatı 349 dolar. Ancak global pazarda satışa sunulacak modelin fiyatı ABD fiyatının üstünde olabilir.