Teknoloji Huawei, hibrid akıllı saati TalkBand B5'i duyurdu

Huawei, hibrid akıllı saati TalkBand B5'i duyurdu

12.07.2018 - 09:59 | Son Güncellenme:

Nova 3 akıllı telefonun duyurulmasına ek olarak Huawei, akıllı saat, Bluetooth kulaklık ve akıllı bileklik karışımı olan TalkBand B5'i duyurdu. TalkBand B3'ü hiç görmemiş veya kullanmamış olanlar için bu garip bir karışım gibi gelebilir. Sık sık Bluetooth kulaklık kullanıyorsanız TalkBand B5 kullanışlı bir cihaz.

Huawei, hibrid akıllı saati TalkBand B5i duyurdu

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Huawei TalkBand B5 normal bir akıllı saat gibi gözüküyor, ancak ekranını ve etrafındaki alanları açabilirsiniz. Bunu bir kez yaptığınızda, saatin içine sıkışmış Bluetooth kulaklık göreceksiniz. Cihaz, bir kişiyi hızlı aramanız için arayan kimliği, çağrıyı sessize alma ve hızlı arama seçeneklerini destekliyor.

Silikon, deri ve paslanmaz çelik kayış seçenekleriyle gelen bileklik, 24 saat nabız ölçebiliyor ve IP67 sertifikası ile suya ve toza karşı dayanıklılık sunuyor. Ayrıca koşu, adım ve bisiklet sürme gibi aktiviteleri de takip ediyor.

Huawei Talkband B5 modeli Android 4.4 ile iOS 9 ve üzeri sürümlerle uyumlu olarak çalışıyor. Henüz fiyatı açıklanmayan TalkBand B5'in 20 Temmuz'da piyasada olacağı belirtildi.