Teknoloji Huawei Honor 4A Sızdı! İşte Ortaya Çıkan Bilgiler…

Huawei Honor 4A Sızdı! İşte Ortaya Çıkan Bilgiler…

22.07.2015 - 09:42 | Son Güncellenme:

Akıllı telefon pazarında kendisine güzel bir yer edinmiş olan Huawei, Honor 4A adında orta seviye bir telefon üzerinde çalışıyor. Detaylar haberimizde... Ürettiği akıllı telefonlar ile üst düzey özellikler isteyen kişilere...

Huawei Honor 4A Sızdı İşte Ortaya Çıkan Bilgiler…

Akıllı telefon pazarında kendisine güzel bir yer edinmiş olan Huawei, Honor 4A adında orta seviye bir telefon üzerinde çalışıyor. Detaylar haberimizde... Ürettiği akıllı telefonlar ile üst düzey özellikler isteyen kişilere dahi hitap edebilen Huawei, bu sefer ise daha alt segment bir cihaz üzerinde çalışıyor olabilir. Bu kez giriş seviyesine inmeyen firmanın daha orta halli bir telefon satışa sunabileceği açığa çıktı. Zira ortaya atılan iddialar bu yönde. Bir kez daha Çin'in sertifika kurumu TENAA, henüz duyurulmamış bir telefonun ortaya çıkmasına vesile oldu. Şirket raporlarında gözüken Honor 4A, Huawei'nin yeni akıllısını doğrular nitelikte. Üstelik bu raporlar yeni modeli doğrulamak ile kalmıyor bir de cihazda bulunacak olan özellikleri de öğrenmemizi sağlıyor.

Haberin Devamı

Sızan bilgilere göre Honor 4A, tam olarak 8.5 mm inceliğinde olacak. 5 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olan model, bu ekranda 720p çözünürlük sunacak. Snapdragon 210 ile donatıldığını gördüğümüz akıllı telefonun ayrıca 2 GB RAM'e sahip olduğu görülüyor. 16 GB depolama alanı ile gelen üründe aynı zamanda çift sim kart desteği, arttırılabilir hafıza özelliği ve 2200 mAh gücünde bir batarya bulunuyor. Bunların dışında Honor 4A hakkında elle tutulur bilgi henüz paylaşılmadı. Özellikle ürünün nasıl bir fiyat ile satışa sunulacağı merak konusu. Ayrıca söz konusu bilgilerin resmiyete kavuşmamış olması da bu iddialara 'acaba' gözüyle bakmamıza neden oluyor. Firmadan gelecek olan resmi açıklamaları beklemekte fayda var.