Teknoloji Huawei Nexus 6P Sızmış Olabilir

Huawei Nexus 6P Sızmış Olabilir

25.07.2016 - 17:15 | Son Güncellenme:

Akıllı telefon sektöründe sular durulmuyor. Bu kez gün ışığına çıkan modellerden biri ise Huawei Nexus 6P oldu. Detaylar haberimizde…

Huawei Nexus 6P Sızmış Olabilir

Her yıl mobil cihazlarını farklı üreticilere emanet eden ve onların çatısı altında modellerini satışa sunan Google, Motorola, HTC ve Huawei gibi önemli ve büyük üreticiler ile çalışmış durumda. En son LG ile dahi görüşen ve yeni amiral gemi modelini bu firmaya emanet eden teknoloji devi, şimdilerde ise 6P modelini Huawei’ye emanet etmiş bulunmakta. Kapalı kapılar ardında geliştirilmeye devam edilen Huawei Nexus 6P, nihayet kesin bir şekilde ortaya çıkmış bulunmakta. Zira FCC kurumu aracılığıyla gün ışığına çıkan telefon modeli, proje aşamasında olduğunu kanıtlamış oldu. Huawei’nin bu konuda ince eleyip sık dokuduğu bildirildi. Ki bunun sonucunda epey başarılı bir telefon modelinin karşımıza çıkacağı tahmin ediliyor.

Haberin Devamı
İki Farklı Model Geliyor

Sertifikasını alan aslında tek bir akıllı telefon değil. FCC kurumu aracılığıyla tam olarak iki farklı versiyon ortaya çıktı. Model numaralarına baktığımızda H1622 ve H710VL kod adlarının karşımıza çıktığını görüyoruz. Hali hazırda satışına devil edilen son nesil Nexus modellerinin H1511 ve H1512 versiyon numaralarına sahip olduğu biliniyor. Yani H1622’nin bu cihazların devamı niteliğinde olması mümkün.

Yeni Bir Cihaz Yolda

Adı geçen versiyon numaralarından H710VL, şimdiye dek benzer bir şekilde daha önce telefon modeli ile ilişkin değil. Ki bu da versiyon numarasının tamamen yeni bir Nexus modeline ait olacağı anlamına gelmekte. Huawei Nexus 6P dışında kökten yenilikçi bir cihaz karşımıza çıkabilir.