Batman Hüda Par Genel Başkan Vekili Mehmet Yavuz:

Hüda Par Genel Başkan Vekili Mehmet Yavuz:

21.06.2018 - 21:02 | Son Güncellenme:

-"Bizim Batman'daki temsilcimiz Aydın Gök'tür. Farklı isim arayışlarına girmeden gelin bu kardeşinize destek verin"

Hüda Par Genel Başkan Vekili Mehmet Yavuz:

BATMAN (AA) - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkan Vekili Mehmet Yavuz, "Bizim Batman'daki temsilcimiz Aydın Gök'tür. Farklı isim arayışlarına girmeden gelin bu kardeşinize destek verin." dedi.

Haberin Devamı

Bağımsız milletvekili adayı Aydın Gök'ün 16 Mayıs Şehir Stadı önünde gerçekleştirilen seçim mitingine katılan HÜDA PAR Genel Başkanı Yavuz, Gök'e destek istedi.

"Önce insan, öncelik adalet" dediklerini belirten Yavuz, şöyle konuştu:

"İslam'ın toplumda hem dünya saadetine hem de ahiret saadetine vesile olacak bir nizamı bir hayat anlayışını merkeze almışız. 'Önce insan öncelik, adalet' demişiz. Sevgi, merhamet, kainat insan için, din de insan için, devlet de insan için, bu kardeşlik elimizi uzatmışız."

"Tarihin bir çok döneminde bu kardeşlik zirveye çıktığında hep beraber olarak Millet-i İbrahim olarak zaferlere, başarılara imza atmışız." diyen Yavuz, şöyle devam etti:

"Ne zaman ki kardeşlik bozulmuş birbirimizden ayrı düşmüşüz. Bu bölgenin halkları Türkler, Kürtler, Araplar, Farslar, Zazalar bütün bu milletler kendi haklarının teminatını İslam hukukunun hakemliğinde görüyorlar. Eğer aramızdan İslam hukukunu kaldırırsanız o zaman işte herkes bir tarafa savrulur. Bizler de diyoruz ki gelin bu kardeşliği bir daha tesis edelim. Bizim Batman'daki temsilcimiz Aydın Gök'tür."

Haberin Devamı

Daha sonra bir konuşma yapan bağımsız milletvekili adayı Aydın Gök de mitinge katılanlardan oy istedi.