Editörün Seçtikleri Huile Prodigieuse® Or ile ışıltılı bir bronzluk

Huile Prodigieuse® Or ile ışıltılı bir bronzluk

26.06.2018 - 11:48 | Son Güncellenme:

Huile Prodigieuse® Or, 25. yılını kutladığı geçtiğimiz sene yenilenen formülüyle etkisini artırdı.

Huile Prodigieuse® Or ile ışıltılı bir bronzluk

1991 yılında ilk kez NUXE tarafından yaratılan kuru yağ Huile Prodigieuse®’ün sunduğu çok amaçlı bakım deneyimini ışıltıyla buluşturan Huile Prodigieuse® Or, 25. yılını kutladığı geçtiğimiz sene yenilenen formülüyle etkisini artırdı. Huile Prodigieuse® ‘ün içeriğindeki değerli botanik yağları altın parıltılarıyla harmanlayan Huile Prodigieuse® Or %95,5 doğal içeriğiyle tek bir dokunuşla yüz, vücut ve saçları besliyor ve yumuşatıyor.

Haberin Devamı

Yazın güneşli günlerinde cildinize, saçlarınıza ve yüzünüze ihtiyaç duyduğu nazik bakımı sağlarken aynı zamanda ışıltılı formülüyle tüm dikkatleri üzerinize toplamanızı sağlıyor.

Tsubaki Yağı'nın mucizelerini keşfedin

NUXE, dünyanın 7 doğa harikasından biri olarak kabul edilen Cheju Adası’ndan farklı kamelya çiçeklerinden elde edilen Tsubaki Yağı’nı Huile Prodigieuse® ve Huile Prodigieuse® Or için seçti. Tsubaki Yağı, saç ve cilt için en önemli yağ asidi olan Omega 9 açısından muazzam bir zenginliğe sahip.

Yüksek besleyiciliğe sahip Tsubaki Yağı deri hücrelerinin bütünlüğünü destekliyor, bariyer yapısını güçlendiriyor ve saçlara parlaklık kazandırıyor. Japon Kamelyası olarak da bilinen Tsubaki, parlak kırmızı-pembe tonlarında çiçekleriyle yüksek besleyicilik ve yaşlanma karşıtı etki sağlıyor.

Haberin Devamı

NUXE tarafından seçilen Tsubaki Yağı yepyeni bir anti-oksidan koruma sistemiyle öne çıkıyor: Mikro düzeyde dağılmış doğal C vitamini. %100 doğal bu C vitamini, yağın oksitlenmeye karşı dayanıklılığını artırıyor.

Altın pırıltılı çok amaçlı kuru yağ Huile Prodigieuse® Or’u yüzünüzde, saçlarınızda ve vücudunuzda farklı ve yaratıcı şekillerde kullanabilirsiniz. Yazın bronzlaşan cildinizin ışıltısını arttırmak için güneş sonrası bütün vücudunuza Huile Prodigieuse® Or’u uygulayabilirsiniz. Saçlarınızın ihtiyacı olan parlaklığı da tarağınıza sıktığınız Huile Prodigieuse® Or yağınız ile elde edebilirsiniz. İster tek başına uygulayabilir, ister nemlendiricilerinize ya da yüz kremlerinize karıştırarak kullanabilirsiniz, yaratıcılığınızın sınırlarını zorlamak elinizde. Yaz gecelerinde ışıltınızı yansıtmak için tek ihtiyacınız anti-aging ve anti-oksidan etkili formülüyle Huile Prodigieuse® Or!

İçerdiği ışıltılı parçacıklar ile cildinize ve saçlarınıza altın parlaklığı verirken büyüleyici kokusuyla en ufak yağlı bir his bırakmadan yumuşacık bir cilde kavuşmanızı sağlıyor. Huile Prodigieuse® Or’un üst notalarında portakal çiçeği ve bergamot, orta notalarında gül, gardenya ve manolya çiçekleri, alt notalarında ise vanilya ve Hindistan cevizinin karşı konulmaz seksapeli yer alıyor.

Haberin Devamı

İçerisindeki mineral kökenli ince parıltılar sayesinde özellikle yaz aylarında arzulanan kusursuz cilde tek bir kullanımda ulaşmanızı sağlayan Huile Prodigieuse® Or, yumuşak dokusu ve büyüleyici kokusuyla mest ediyor.

Huile Prodigieuse® Or’u her an yanında taşımak isteyenler için 50 ml şişe alternatifi de bulunan çok amaçlı kuru yağ ile ışıltınızı sonsuz kılın!

Huile Prodigieuse® OR
Fiyat: 50 ml: 105 TL
100 ml: 155 TL

Huile Prodigieuse®:
Doğal, mükemmel ve olağanüstü

Doğal: %98,1 doğal, mineral yağ ve silikon içermeyen formülüyle Huile Prodigieuse® aynı zamanda anti-oksidan özelliğe sahip E vitamini açısından da zengin.
Mükemmel: Kuru yapısıyla, en ufak bir yapışkan ya da yağlı his bırakmadan cilt tarafından hızlıca emiliyor.

Olağanüstü: Efsanevi kokusunda portakal çiçeği, bergamot, gül, manolya, hindistan cevizi ve vanilya notaları bulunuyor.

Fiyat: 50 ml: 85 TL
100 ml: 135 TL

Yazarlar