Cadde 'Hülya Avşar'a acımasızlık ediliyor'

'Hülya Avşar'a acımasızlık ediliyor'

10.03.2018 - 10:40 | Son Güncellenme:

Hülya Avşar, Star TV'deki programında "Erkek çalışsın, kadın evde oturup çocuk baksın" demişti. Konuğu Mehmet Aslantuğ ise kibarca "Medeniyet için kadın üretime girmeli" karşılığını vermişti. Aslantuğ, sözleri çok eleştirilen Avşar için "30 yılı aşkın hep çalışan bir kadının böyle bir cümle kurması ancak psikolojik ihtiyaçları ile alakalıdır. Hülya'yı çok da hırpalamamak lazım" ifadelerini kullandı.

Hülya Avşara acımasızlık ediliyor

Posta Gazetesi'nden Şirin Sever'in yazısı şöyle:
"...Hülya Avşar aldığı yergilerle, Mehmet Aslantuğ ise aldığı övgülerle gündem oldu.

Haberin Devamı

Kendisiyle konuşmak farz oldu böylece. Ben de ‘Direniş Karatay’ filminin galası öncesinde yakaladım; Hülya Avşar’ın açıklamasını sordum. Söyledikleri şöyle:
'Hülya’ya biraz acımasızlık ediliyor. Biz onunla çalıştık, 30 yıldır tanışırız. Kimi onaylar, kimi onaylamaz ama bir kıymeti harbiyesi vardır Hülya’nın. Bana sorarsanız, Hülya ailesine de yardım eden arkadaşlarımızdan. O yardımı alan erkekler bile vardır.'

Tamam da, böyle biri niye bu lafları eder?

Cevap veriyor Aslantuğ: Hülya’nın söylemek istediği birinin haremine teslim olmak değil. 30 yılı aşkın süredir üreten ve çalışan bir kadının böyle cümle kurması ancak onun psikolojik ihtiyaçları ile alakalıdır. Yani duygusal bir şey söylüyor. Hülya’yı çok da hırpalamamak lazım.

Haberin Devamı

Mehmet Aslantuğ’un bu kadar sevilmesinin nedeni bu belki de; kolay insan harcamaması, naifliği."