Cadde Hülya Avşar: Kocasının yakışıklı olduğunu bilmiyor mu?

Hülya Avşar: Kocasının yakışıklı olduğunu bilmiyor mu?

28.01.2017 - 11:26 | Son Güncellenme:

akşam Tarabya’da geleneksel aile yemeğine katılan Hülya Avşar, yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'a övgüler yağdırırken, Demet Akalın'ın kendisi hakkında yaptığı açıklamayı değerlendirdi.

Hülya Avşar: Kocasının yakışıklı olduğunu bilmiyor mu

Ailesini uğurladıktan sonra gazetecilerle sohbet eden Hülya Avşar, Kıvanç Tatlıtuğ’un rol aldığı dizinin konusundan hareketle kendisine, "Aşık olduğunuz insan ailenizin düşmanı çıksa ne yapardınız?" sorusuna, kahkahalar atarak "Konu Kıvanç’sa işler değişebilir, aile maile hak getire" yanıtını verdi.

Haberin Devamı

Gazetecilerin “Tatlıtuğ’un eşi Başak Dizer bu iltifatları duymasın” demesi üzerine ise Avşar kızı, "Bilmiyor mu kocasının ne kadar yakışıklı olduğunu? Kıvanç Tatlıtuğ gibi bir kocam olsa kıskanırdım" ifadelerini kullandı.

"DEMET'İN AÇIKLAMASI SAMİMİ"

Demet Akalın’ın "Hülya’yı baştan yaratacağım” dediği hatırlatılan Avşar, "Haklıdır aslan. Demet çok güzel albüm yapıyor. Yeniden yaratmak meselesi değil ama bana uygun, gündem yaratacak bir şarkı bulmuştur belki. Açıklamasını samimi ve iyi niyetli buldum" şeklinde konuştu.

Helin Avşar, aile yemeğinden elinde kırmızı bir gülle çıktı. Geçtiğimiz günlerde instagram hikâyesinde yeni sevgilisiyle çekilmiş bir fotoğraf paylaşan Avşar, yeni bir aşka yelken açtığını itiraf ederek, "İlişkimiz çok taze. Kesin bir şey konuşmak istemiyorum" dedi. (Habertürk)