Gündem Hülya Avşar ve Kenan Doğulu taziyeye geldi

Hülya Avşar ve Kenan Doğulu taziyeye geldi

26.01.2016 - 18:44 | Son Güncellenme:

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç’un vefatından sonra başlayan taziye kabulleri devam ediyor. Taziye kapsamında ünlü sanatçılar Hülya Avşar ve Kenan Doğulu da taziye için otele geldi.

Hülya Avşar ve Kenan Doğulu taziyeye geldi

Geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden ve dedesi Vehbi Koç’un yanına defnedilen Mustafa Koç için Divan Otel’de başlatılan taziyeler devam ediyor. Baba Rahmi Koç ve ailesi taziyeleri kabul ederken, taziye kapsamında ünlü sanatçılar Hülya Avşar ve Kenan Doğulu da otele geldi. Saat 16.00’da başlayarak taziye ziyareti 19.00’a kadar devam edecek. Taziye ziyareti sonrası gazetecilere açıklama yapan ünlü sanatçı Hülya Avşar’ın gözleri doldu. Avşar, “Ben hala inanmıyorum, inanmak istemiyorum desem. Deftere de onu yazdım, o kadar seviyormuşum ve Türkiye için o kadar önemliymiş ki, bunu bize hiç hissettirmedi. Çünkü o kadar candandı ki, aileden biri gibiydi. Nur içinde yatsın. Allah herkese böyle sevgiyi nasip eylesin. Bu da ayrı bir hoşluktur, halkın sevgisini siz de görüyorsunuz” dedi.

Haberin Devamı

Ünlü sanatçı Kenan Doğulu ise, “Bütün aileye ve çalışma arkadaşlarına Allah sabır ve kuvvet versin. Türkiye’nin en kıymetlilerinden birisiydi, kaybetmek olmaktan dolayı çok büyük bir üzüntü yaşıyoruz” diye konuştu.

Yazarlar