Cadde Hülya Avşar yenilendi!

Hülya Avşar yenilendi!

25.08.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Yeni yayın döneminde Acun Ilıcalı’nın satın aldığı TV8’de program yapmaya hazırlanan Hülya Avşar, yaz boyu spor yaparak 11 kilo verdi. Avşar gazetecilere ‘Maşallah deyin’ dedi.

Hülya Avşar yenilendi



Son olarak Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp, sunduğu ‘Yetenek Sizsiniz’ yarışmasında jüri üyeliği yapan Hülya Avşar, programın tatile girmesiyle sıkı bir şekilde spor yapmaya başladı. Ilıcalı TV8’i satın aldıktan sonra Avşar’ı da kanalına transfer etti. Eylül ayında TV8’de ekrana gelecek olan Avşar, yaz boyunca hem tatil hem de sıkı bir şekilde spor yaptı. İstanbul’a dönen Avşar ayağının tozuyla da tenis kortuna çıktı. TED Spor Kulübü’nde üç aylık aranın ardından ilk kez tenis oynayan Avşar oynadığı maçı kazandı. Avşar aldığı sayılardan sonra gövde gösterisi yaptı.
Yeni televizyon programı hakkında konuşan Avşar, “Sabah şovu yapmıyorum, yapmam da! Benim yapacağım program haber sa-atinde yani 18:00 - 19:30 arasında olacak. ‘Hülya Şov’a yakın bir formatta olacak” dedi. Avşar kızı yaptığı sporla 11 kilo verdiğini söyledi. Parmağındaki tek taş yüzüğüyle dikkat çeken Avşar gazetecilerin soruları üzerine, “Maşallah deyin. Tek taşımı kendim aldım” diye konuştu. Avşar röportajın ardından spor kulübünü yalın ayak terk etti.