Hülya Avşar ziyaretçi kabul etmiyor

08 Şubat 2010

Serhat TEZCAN- Recai GÜLER/BURSA, (DHA)

ULUDAĞ'da snowboard öğrenirken düşüp bacağını kıran ve önceki gece ameliyat edilerek kırıklarına platin çivi takılan Hülya Avşar'ın hastanedeki tedavisi devam ediyor. Ablasının yanında refakatçi olarak kalan Helin Avşar, Hülya Avşar'ın sağlık durumunun iyi olduğunu, ağrıları yüzünden ziyaretçi kabul etmediğini söyledi.

Acıbadem Bursa Hastanesi'nde Hülya Avşar'ı ameliyat eden Ortopedi Bölümü Sorumlusu Doç. Dr. Nadir Şener, bugün yaptığı yazılı açıklamada, iyileşme sürecinin normal seyrini izlediğini belirterek, “Birkaç gün daha hastanemizde takip edildikten sonra hastamız taburcu edilecektir” dedi.

Hastanede ablasının yanında refakatçi olarak kalan Helin Avşar da bugün kısa bir süreliğine hastaneden ayrıldı. Hastane çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Helin Avşar, ablasının sağlık durumunun iyi olduğunu ve ağrıları nedeniyle ziyaretçi kabul etmediğini söyledi.

Sanatçı arkadaşlarının Hülya Avşar ile telefonla görüştüklerini kaydeden Helin Avşar, ablasının yarın veya çarşamba günü taburcu edileceğini bildirdi.

Yorum Yaz
Yorum Başlığı:Yorum:
Philips Spark SA2920/02 2GB Ses Kayıt + MP3 Player
Müziğe hayat verin
Worlde özel peşin fiyatına 12 taksit
Toshiba Camileo P10 HD Video Kamera
Sonsuzlaşan anlarda buluşalım
Worlde özel peşin fiyatına 12 taksit
Siz de reklam vermek ister misiniz?
    Türkiye’nin ufkunu açıyoruz!
    Her vatandaş gazeteci, her konuda bir görüş... Web sitesi olan herkes SizdenSize’de buluşuyor Sizden Size
    Foto Galeri
    En yeni fotoğraf galerileri ...