Ege Huzurlu bir yaşam için en iyi alternatif İzmir

Huzurlu bir yaşam için en iyi alternatif İzmir

23.11.2017 - 01:53 | Son Güncellenme:

İzmir’de bir dönem otomotiv yetkili satıcılığı yapan, inşaat sektöründe de önemli bir marka haline gelen Nafiz Gönen, yatırım danışmanlığı şirketi NG Gayrimenkul’le büyük inşaat firmalarına ve yatırım yapmak isteyen ailelere hizmeti sunuyor.

Huzurlu bir yaşam için en iyi alternatif İzmir

Özellikle İstanbul, Ankara ve yurt dışından İzmir’e yönelen büyük inşaat firmalarına arsa bulunması, doğru yer belirlenmesi, doğru proje uygulaması konusunda yönlendirmeler yapan Gönen, “Çıkışları kadar inişleri de deneyimlemiş bir iş adamı olarak, doğru zamanda doğru yapılan hamleleri görmek kadar, kriz anlarında ne yapılması, ne yapılmaması gerektiğini yaşamış biriyim. Yıllar içinde edindiğim tecrübeleri artık sadece dostlarım için değil, bu fikirlere değer verecek firmalar, kişiler ve yatırım yapmak isteyen ailelerle de paylaşıyorum” dedi.

Haberin Devamı

Beyaz yaka göçü

İzmir’in İstanbul’dan beyaz yaka göçü alıyor olmasının önemli olduğunu ifade eden Gönen, “Son dönemde İzmir’de inşaat sektörünün geldiği nokta, benim bundan sonraki ticari hayatıma da yön vermeme sebep oldu. Son yıllarda İstanbul terse göç vermeye başladı. Bunun farkında olan kesim, İstanbul kalitesinde ancak İstanbul’dan çok daha rahat ve huzurlu bir yaşam alanı arayışı içine girdi. Bu anlamda en iyi alternatifin İzmir olduğu ortaya çıktı” diye konuştu.

‘Yaptığımız işlerle gurur duyuyorum’

Büyük inşaat firmalarının İzmir’de arazi arayışı içinde olduklarını, bunun yanında kendi arsa ve arazilerini değerlendirmek isteyenler ile, gelecek için arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenlerinde bulunduğunu ifade eden Nafiz Gönen, “Proje geliştirmek isteyen inşaat firmalarının ve yatırım yapma arzusunda olanların zamanında danışmanlık yaptığım projelerini görünce gurur duyuyorum” şeklinde konuştu.