Teknoloji HyperX oyun yayıncılarına özel mikrofonunu duyurdu: Quadcast

HyperX oyun yayıncılarına özel mikrofonunu duyurdu: Quadcast

09.01.2019 - 13:00 | Son Güncellenme:

Kingston'un oyunculara özel ürünler üreten alt markası HyperX, CES 2019'da özel mikrofonu Quadcast ile Cloud Orbit ve Cloud Orbit S kulaklıkların duyurdu.

HyperX oyun yayıncılarına özel mikrofonunu duyurdu: Quadcast

HyperX, CES 2019'da Quadcast Bağımsız Mikrofon, Predator DDR4 RGB 16 GB modüller, Cloud Orbit ve Cloud Orbit S kulaklıkların duyurdu. Ayrıca Pulsefire RGB gaming mouse ve Cloud Alpha Purple Edition kulaklık da fuarda kullanıcılara sunuldu.

Haberin Devamı

HyperX Quadcast Bağımsız Mikrofon: HyperX Quadcast; PC, PlayStation 4 ve Mac kullanan profesyonel ve gelecek vadeden yayıncıların ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanan bağımsız bir mikrofon. QuadCast’te titreşim önleyici bir montaj parçası, kolay erişilebilen kazanım kontrol ayarı, arasından tercih yapılabilen dört adet kutup dizilimi ve yayın durumunu gösteren kullanışlı LED ışıkla birlikte tek dokunuşta ses kesme özelliği bulunuyor. Sesleri kristal netliğinde yakalayan Quadcast, yayıncılar ile izleyicilerini daha önce görülmemiş bir şekilde bağlıyor.

HyperX Predator DDR4 RGB 16 GB modül: HyperX Predator DDR4 RGB şimdi 3000 MHz ve 3200 MHz hızlarındaki 16 GB modüller halinde sunuluyor. Bu modüller ikili ve dörtlü kitler şeklinde 64 GB’a kadar kapasite sağlıyor. Predator DDR4 RGB, HyperX Infrared Sync teknolojisi sayesinde sahip olduğu senkronize RGB aydınlatma özelliğiyle birden fazla modülün LED aydınlatmasını senkronize edilebiliyor, olağanüstü renk ve desenler oluşturulabiliyor. Doğrudan anakarttan güç alan bu patentli teknoloji, oyun ve hız aşırtma PC'leri ve kendi sistemlerini kuranlar için RGB belleklerle gelişmiş bir görsel deneyim sunuyor.

Haberin Devamı

HyperX Cloud Orbit ve Cloud Orbit S kulaklıklar: Cloud Orbit ve Cloud Orbit S, hassas sesler elde etmek için Audeze’nin patentli 100 mm Planar Magnetic sürücülerini kullanan ilk HyperX oyuncu kulaklıkları oldu. Waves NxÒ 3D ses teknolojisi, sinema benzeri çevreleyici ses deneyimini oyunlara taşıyor. Waves NxÒ kafa takip teknolojisine yer veren Cloud Orbit S, kullanıcının kafa hareketlerini saniyede 1000 kez takip ederek 360 derecelik gerçekçi ve kararlı bir ses ortamı oluşturuyor. Audeze ve Waves teknolojileriyle donatılan HyperX oyuncu kulaklıkları, daha önce yalnızca ses tutkunlarına yönelik kulaklıklarda bulunan teknolojilerle ses kalitesini bir üst seviyeye taşıyor.

HyperX Pulsefire Raid RGB oyuncu mouse: HyperX Pulsefire Raid RGB mouse, tuş atamak veya çeşitli komutları kullanmak için fazladan düğmeye ihtiyaç duyan oyuncular için tasarlanıyor. 16.000 DPI’a kadar ayar seçeneğiyle hassaslık ve hız için Pixart 3389 sensörünü kullanan HyperX Pulsefire Raid’de 11 adet programlanabilir düğme bulunuyor. Oyuncular değiştirdikleri DPI ayarlarını LED göstergede görebiliyor. Bunlara ek olarak mouse’ta 20 milyon tıklamaya dayanabilen Omron anahtarları bulunuyor. Pulsefire Raid hızlanma olmayan, doğru, akıcı ve duyarlı bir mouse kullanımı için geliştiriliyor. HyperX NGenuity yazılımı sayesinde oyuncular 11 adet programlanabilir tuşa kendi makro işlevlerini atayabiliyor ve bunları makro arşivine kaydedebiliyor.

Haberin Devamı

HyperX Cloud Alpha Purple Edition: Cloud Alpha Purple Edition, oyun içi sesleri inanılmaz frekans aralığı ve ton ile hassas bir şekilde sunmak için HyperX çift odacık teknolojisinden yararlanıyor. 50 mm sürücülere yer veren bu iki odacık, bas sesleri orta ve yüksek frekanslı seslerden ayırarak oyunları, müzikleri ve filmleri etkileyici hale getiren dinamik sesler oluşturuyor. HyperX’in özel hafızalı köpüğü, daha yumuşak suni deriden geniş kafa bandı, dayanıklı ve hafif alüminyum çerçeve tasarımıyla Cloud Alpha, uzun oyun maratonlarında üst düzey rahatlık sunmak için tasarlanıyor. Üzerinde ses kontrol düğmeleri bulunan ayrılabilir kablo sayesinde konsol oyuncuları, çok sayıda platforma uyumlu olan kulaklığın kablosu üzerinden ses seviyesini ayarlayıp mikrofonu kapatabiliyor.

Haberin Devamı

HyperX Cloud MIX artık daha fazla yerde: Öncelikle ABD’de piyasaya çıkan HyperX Cloud MIX şimdi tüm dünyaya yayılıyor. HyperX Çift Odacık Teknolojisi ve 40 mm sürücülerle canlı ve doğru sesler sunan Cloud MIX, konsol ve PC oyunları için kablolu bağlantı ve seyahat halindeyken eğlence için de Bluetooth seçeneği isteyen oyuncular için tasarlanıyor. Hi-Res Audio sertifikalı Cloud Mix, 40.000 MHz’e kadar yüksek tanımlı ses gereksinimlerini karşılıyor. Ayrılabilir, örgülü bir kabloya sahip olan Cloud MIX, 3,5 mm girişine sahip platformlara kabloyla bağlanırken Bluetooth özellikli medya cihazlarıyla ise kablosuz modda 20 saate kadar kullanım imkanı sunuyor. Kablo çıkarılıp Bluetooth ile bir telefona veya cihaza bağlandığında, Cloud MIX günlük yaşama uygun bir kulaklığa dönüşüyor.