İstanbul İbb'den Polis Haftası'na Özel Etkinlikler

İbb'den Polis Haftası'na Özel Etkinlikler

13.04.2018 - 14:59 | Son Güncellenme:

.

İbbden Polis Haftasına Özel Etkinlikler

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Türk Polis Teşkilatının 173’üncü kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası’nda emniyet şehitlerinin ailelerine ve görev başındaki polislere vefa ziyaretleri düzenledi.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Polis Haftası kapsamında düzenlediği etkinliklerde 20 şehit ailesinin evlerine misafir oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın selamlarını ve şehitlere rahmet dileklerini ileten Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri ziyaretlerde şehit aileleri ile yakından ilgilendi.
Toplumun huzur ve güvenliği için 7/24 görevlerinin başında olan polislerin ve yakınlarının İBB olarak her zaman yanlarında olduklarını belirten ekipler, şehit ailelerine Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 173’üncü yılına özel hediyeler takdim etti.
Polis Haftası etkinlilikleri kapsamında görev başındaki polisleri de unutmayan Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri Anadolu ve Avrupa Yakası’ndaki İlçe Emniyet Müdürlüklerini ziyaret ederek polislerin Polis Haftası’nı kutladı. Ziyaretlerden dolayı memnuniyetlerini dile getiren polislere hediyeler takdim edildi.
Toplumun her kesimine dokunan halkla ilişkiler faaliyetlerinden duydukları memnuniyeti dile getiren şehit aileleri ve emniyet mensupları Başkan Uysal’a ve İBB çalışanlarına teşekkürlerini iletti.