Trabzon İBRAHİM HACIOSMANOĞLU ONUR VE OLCAN KONUSUNDA NET KONUŞTU

İBRAHİM HACIOSMANOĞLU ONUR VE OLCAN KONUSUNDA NET KONUŞTU

30.04.2014 - 11:38 | Son Güncellenme:

.

İBRAHİM HACIOSMANOĞLU ONUR VE OLCAN KONUSUNDA NET KONUŞTU

Trabzonpor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, transferde adları sıkça anılan kaleci Onur ve Olcan Adın hakkında net konuştu. Hacıosmanoğlu, ticaret yapmak için değil Trabzonspor'u şampiyonluğa taşımak için görevde olduklarını belirterek, "Biz istemedikten sonra kimse oyuncumuzu alamaz" dedi.
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, bordo-mavili takımın sözleşmeli oyuncuları kaleci Onur Recep Kıvrak ve Olcan Adın hakkında ortaya atılan transfer iddialarına net cevap verdi. Bu konuda taraftarların rahat olmasını isteyen Hacıosamnoğlu, Trabzonspor'un menfaatleri neyi gerektiriyorsa onu yapacaklarından hiç kimsenin kuşkusu olmaması gerektiğini belirterek, "Onur'un serbest kalır maddesi vardı onu kaldırdık. Onur, dünyada iyi kazanan kalecileri arasında ilk 10'a girer. Eğer siz şampiyonluğa oynayacağım diyorsanız elinizdeki değerleri korursunuz. Bizde Trabzonspor menfaatleri ne gerektiriyorsa onu yapıyoruz. İnancı bizimle olan hiçbir oyuncumuzu bırakmaya niyetimiz yok. Trabzonspor taraftarları bu konuda rahat olsunlar. Biz bu işin ticaretini yapmıyoruz. Trabzonspor şampiyonluğa taşıyacak kadronun temellerini oluşturmak için bu görevdeyiz. Bu işin ticaretini yapacağım diyorsanız oyuncularınızı satarsınız" diye konuştu.
Adı Galatasaray ve Beşiktaş gibi takımlarla anılan Olcan Adın içinde Hacıosmanoğlu, "Biz istemediğimiz sürece hiçbir oyuncumuz takımdan gitmek istemez. Olcan'ın bir yıl daha sözleşmesi varve sezon bittiği zaman oturup konuşucağız. Şartlarda uyuşursak anlaşacağız. Şimdilik bir sıkıntı yok. Oyuncu Trabzonspor'da mutlu olduğunu ve kalmak istediğini belirtiliyor. Şartlarda uyuşursak anlaşırız. Anlaşamadığmız bir durumda da zaten bir yıl sözleşmesi var futbolunu oynar" dedi.
BEŞİKTAŞ COLMAN'I İSTİYOR
Şampiyonlar Ligi'ne gitmesi dahilinde kadrosunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş, Trabzonspor'da kadro dışı kalan Arjantinli oyuncu Gustavo Colman'ı transfer etmek için girişimlere başladığı öğrenildi. Zokora'nın sözleşmesini karşılıklı fesh etmesinin ardından, yönetimden bonservisini isteyen ancak olumsuz yanıt alan Colman'ı sezon sonunda almak isteyen kulüplerin olması nedeniyle bordo-mavili kulüp bu oyuncuyu bonservisiyle birlikte verip, maddi bir gelir elde etmeyi planlıyor. Arjantinli oyuncu Colman'ı, İstanbul takımlarından Beşiktaş ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un isteyen takımlar arasında yer aldığı öğrenildi.
Trabzonspor ile Beşiktaş arasında transfer pazarlığı gerçekleşmesi halinde bordo-mavili kulübün takas olarak Mustafa Pektemek'i isteyeceği belirtiliyor. 2008 yılından beri Trabzonspor forması giyen Colman için geçtiğimiz günlerde başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, "Colman Trabzonspor'daki misyonunun tamamlamış" ifadesini kullanmıştı.