İstanbul IBRAHİMOVIC, ÖMER TOPRAK’I ÜZDÜ

IBRAHİMOVIC, ÖMER TOPRAK’I ÜZDÜ

19.02.2014 - 09:30 | Son Güncellenme:

.

IBRAHİMOVIC, ÖMER TOPRAK’I ÜZDÜ

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. turunda Fransız ekibi Paris Saint Germain, deplasmanda Bayer Leverkusen'i 4-0 mağlup etti. Karşılaşmada Milli futbolcu Ömer Toprak 90 dakika sahada kaldı.
UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Turunda Fransız ekibi PSG, deplasmanda Alman ekibi Bayer Leverkusen ile karşılaştı.
Sami Hyypia yönetimindeki Alman ekibi sahaya Bernd Leno, Emir Spahic, Roberto Hilbert, Ömer Toprak, Gonzalo Castro, Simon Rolfes, Lars Bender, Sidney Sam, Andres Guardado , Heung Min Son ve Stefan Kiessling ilk 11 ile sahaya çıkarken, Laurent Blanc yönetimindeki PSG ise sahaya Salvatore Sirigu, Thiago Silva, Alex, Maxwell Andrade, Gregory van der Wiel, Thiago Motta, Blaise Matuidi, Marco Verratti, Lucas Moura, Zlatan Ibrahimovic ve Lavezzi ilk 11'i ile sahaya çıktı. Karşılaşmada Milli futbolcu Ömer Toprak 90 dakika forma giydi. Mücadeleye hızlı başlayan Fransız ekibi maçın 3. dakikasında Blaise Matuidi’nin sert vuruşunda PSG'yi 1-0 öne geçiren golü kaydetti.
İlk yarının 39. dakikasında penaltıdan Ibrahimovic bir gol daha kaydederken, maçın 42. dakikasında ise yine Ibrahimovic takımının 3’üncü kendisinin ise 2'nci golünü kaydetti. Karşılaşmanın 59. dakikasında Bayer Leverkusen futbolcusu Spahic ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını sahada 10 kişi bıraktı.
Mücadelenin 88. dakikasında ise Yohan Cabaye golü maçın skorunu belirlerken, bu sonuçla Fransız ekibi çeyrek final için büyük bir avantaj yakaladı. PSG ile Bayer Leverkusen arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi 2. Tur rövanş maçı ise 13 Mart'ta Paris'te oynanacak.