İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı 2017'nin Ardından

15-17 Aralıkta, geçtiğimiz cumadan pazara gerçekleşti bu yılki anne bebek çocuk fuarı. Ben de cumartesi günü Pembenar standındaydım. Ekip hazır, stand renkliydi :) Fuar oldukça yoğun ve hareketliydi. Anneler, babalar, büyükanneler, çocuklar, ilgilenen herkes gelmişti.

Fuarda annelik ve çocuk yetiştirme konusunda ben de varım diyenler de oradaydı. Emzirme destek ürünleri, bebek arabaları, Montessori bebek yatakları, oda tasarımları, bebek bezi, ıslak mendil markaları, ev aletleri, eğitim setleri, ahşap oyuncaklar, anne-bebek dergileri, yayıncılar, organik, doğal yiyecekler, bağışıklık destekleyici ürünler, ... Oldukça farklı alanda birçok ürünü bir arada görmek mümkündü.

Haberin Devamı

Anne bebek çocuk konusunda çeşitli ürünleri bir arada inceleme fırsatı buldu katılımcılar. Bizzat marka sahipleriyle konuşup ürünle ilgili sorularınıza cevap almak da mümkündü. Anne olduktan sonra kendinin ve çocuğunun ihtiyaçlarından yola çıkarak oluşturulan markaların anne girişimcileriyle tanışmak da benim için ayrıca keyifliydi.

Çocuğuma etkinlik arıyorum diyenler için drama etkinlikleri, etkinlik sokağı, çocuklara uygun mini bir spor salonu bile vardı :) Eğitici bir şeyler arıyorum diyenlere eğitim setleri, ahşap oyuncaklar, kitaplar, eğitici kartlar üreten çeşitli markalar da oradaydı.

Yeme içme konusunda titizlenen ebeveynler için organik makarnalar, doğal ürünler, propolis, arı sütü gibi destekleyicileri de bulmak mümkündü. Aynı zamanda giyim konusunda da organik, doğal, pamuk ya da farklı stil birçok bebek-çocuk giyim markası da ürünleriyle oradaydı.

Diğer yandan uzmanlarla, ünlü annelerle, doktorlarla söyleşiler devam etti. Konuyla ilgilenenler bu söyleşilere katılıp bilgilendiler. İmza etkinlikleriyle de katılımcılar kitap yazarı ünlü anneler, blogger anneler ve uzmanlarla tanışıp görüşme fırsatı buldu. Ve tabi ki Milliyet Pembenar ve köşe yazarları... Okuyorum ama bi kanlı canlı göreyim, ya da birkaç sorum olacak diyenler için biz de oradaydık :)

Özetle, fuar yoğun, hareketli, çeşitli ve keyifliydi. Harika bir gün geçirdim. Teşekkürler Pembenar :)

Haberin Devamı

Ayşegül Karahan Ertuğrul

Eğitimci, Ebeveyn Danışmanı

www.aysegulkarahan.com

Facebook /@aysegulkarahanBilincliAileler