Aile İBS, Dünyanın en ünlü sokağı ve sürprizleri ile başlıyor!

İBS, Dünyanın en ünlü sokağı ve sürprizleri ile başlıyor!

03.12.2015 - 12:05 | Son Güncellenme:

Türkiye'nin en büyük ve trend aile buluşması olan İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı dokuz gün sonra; yani 11-13 Aralık tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenecek.

İBS, Dünyanın en ünlü sokağı ve sürprizleri ile başlıyor

Festival havasında geçen İBS'nin bu yılki sürprizi ise dünyanın en ünlü sokağından geliyor.

Haberin Devamı

"Edi, Büdü, Kurabiye Canavarı, Elmo, Kont ve Abby"li Susam Sokağı, büyük buluşma öncesi Türkiye'nin en ünlü anneleri ile buluştu.

Inter Continental Hotel'de gerçekleşen Geleneksel İBS Lansman Partisi, 11:30'da başladı.

Yüzbinlerce ebeveynin takip ettiği anneler, birbirinden güzel şarkıları, eğitici oyunları ve maceraları ile büyüdükleri Susam Sokağı karakterleri Edi, Büdü, Kurabiye Canavarı, Elmo, Kont ve Abby ile hasret giderdi; 11-13 Aralık'ta yapacakları şovlarda çocukları bekleyen özel sürpirzleri dinledi.

Buluşma, "anneler en güzelini hak eder" konsepti ile hazırlanan ve İBS ile CLINIQUE işbirliği ile düzenlenen özel bölümle devam etti. Ünlü anneler hoş uygulamalarla, ebeveynlik koşturmacasının yorgunluğunu attılar.

Haberin Devamı

Festival Tadında Sürprizler İBS'de

Geleneksel İBS Lansman Partisi'nde, fuarın içeriği de annelere anlatıldı. Susam Sokağı karakterleri'nin 11-13 Aralık tarihleri arasında toplamda 21 şov düzenleyeceği İBS'de ayrıca çizgi dünyanın sevilen kahramanları çocuklarla buluşacak, oyunlar oynayacak, atölye çalışmaları yapacak. Prenseslerin, prenslerin yer aldığı yeni yıl partileri, hediyesi bol hazine avı yarışmaları ve daha pek çok şov da İBS'de ebeveynleri ve çocukları bekliyor olacak. İBS geçen yıl olduğu gibi bu yıl da fuar alanına kuracağı botanik bahçe ile çocuklara yine çevre bilinci aşılayacak.

Yılın İlhan Veren Annesi Ceyda Düvenci!

Türkiye'nin ilk Anne Bebek Çocuk Oskarları'da İBS Ödülleri altında 11 Aralık'ta gerçekleşecek gala töreninde sahiplerini bulacak. Gazeteci Yazar Derya Özel'in sunumu ile gerçekleşecek İBS Ödülleri Galası'nda, "Yılın İlham Veren Anne"si seçilen Ceyda Düvenci ödülünü alacak. 11 kişilik jurinin değerlendirmesinin ardından finale kalan anne bebek çocuk ürünleri için gerçekleştirilen halk oylaması sonucu en yüksek oyu alan markalar, "Hamile Dostu Ürün", "Bebek Dostu Ürün", "Çocuk Dostu Ürün", "Anne Dostu Ürün", "Aile Dostu Ürün", "İnovasyon" "Yılın Ürünü" kategorilerinde Anne Bebek Çocuk Oskarları alacaklar.

Ünlü Anneler ve Uzmanlar İBS'de Olacak

Haberin Devamı

İBS Sohbetleri’nde ise uzmanlar ile en sevilen, örnek alınan anneler, ailelerle buluşacak. İBS'de ebeveynlerle buluşacak isimlerden bazıları şöyle: Ayşe Tolga, Dilara Koçak, Yaprak Yapsan, Tansu Oskay, Ece Kumkale, Nihan Kayalıoğlu, Devletşah Özcan, Özge Lokmanhekim, Merve Öztürk, Sena Baran, Gözde Biber, Zeynep Gözübüyük, Yeşim Mutlu, Ayça Oğuş İBS Sohbetleri’nin süpriz isimleri.

Yeni Ürün ve Hizmetler Tanıtılacak!

İBS'nin bir diğer sürprizi ise ebeveynlerin bütçesini yakından ilgilendiriyor. Türkiye'nin ve dünyanın önemli 100 anne, bebek, çocuk markası yeni ürün ve hizmetleri ile İBS'de olacak; hem de cazip indirimlerle ve standlarında düzenledikleri hediyesi bol yarışmalarla.

Yazarlar