Stil İç giyimdeki 90. Yıl

İç giyimdeki 90. Yıl

31.10.2016 - 12:17 | Son Güncellenme:

2016 Sonbahar/Kış sezonunda Marks & Spencer, iç giyimdeki 90 yıllık uzmanlığını Swissotel The Bopshorus’ta düzenlenen defileyle kutladı.

İç giyimdeki 90. Yıl

Marks & Spencer iç ghiyim koleksiyonlarındaki 90.yılını Swissotel The Bosphorus’taki Lodft 1453’te düzenlenen defileyle kutladı. Defilede Sonbahar/Kış koleksiyonunu tanıtan Marks & Spencer lansmanına basın ve blogger’ların katılımı ve ilgili yoğundu.

Haberin Devamı

Marks & Spencer, sadece zengin koleksiyonu ve fonksiyonel ürünleri ile değil aynı zamanda “Bra fit” özelliğiyle dekalite anlayışını, ürünlerindeki şık detaylar, rahatlık, fonksiyonellik ve eşsiz tasarımları ile birleştiriyor.

İç giyimdeki 90.yılınıkutlayan M&S, iç giyimde ilk akla gelen markalardan olma özelliğini sürdürüyor.Marks & Spencer, 1926’da satışa çıkan ve en ikonik modeli olan “Trellis Lace” sütyeni bu sezon tekrar sunuyor. Dünyada bir milyon adetin üzerinde satan Trellis Lace dantel sütyen de modern ve yeni yorumuyla yeni sezona hazır.

İç giyimdeki 90. Yıl

Sonbahar/Kış 2016 iç giyim koleksiyonunu hazırlarken dantel ve sportif detaylara sıklıkla yer veren Marks & Spencer, yenilikçi kumaşlar ve dikiş teknikleri kullanıyor.

Haberin Devamı

Sportif ürünler modern ve şık bir görünümle birlikte yine ileri dikim teknolojisi ve yenilikçi kumaşlarıyla şekillendirici özellikler taşıyor.

Sonbahar/Kış sezon için bacaklar ve kalçalar da Marks & Spencer’a emanet.Kalçayı ve bacakları tamaıyla saran ürünler kusursuz bir silüet vadediyor.


Marks & Spencer, dantel aşkını da sütyen, body ve çoraplarda kullandığı ince ve modern detaylarla olabilecek en zarif ve çekici şekilde ifade ediyor ve bir adım öteye taşıyor.


Desenler, renkler ve kumaşlar bir arada beklenmedik kombinler ve şekillerde sunuluyor.

İç giyimdeki 90. Yıl

Soozie Jenkinson, İç giyim Tasarım Direktörü,
Rosie de ben de Tokyo’yu çok seviyoruz. 2016 Sonbahar/Kış koleksiyonu için vintage Japon ürünlerinden ve ahşap blok tekniklerinden ve egzotik gül baskılarından ilham aldık.
Ortaya kimono, pijama ve çok zarif ve şık bir koleksiyon çıktı.Fransız dantellerini gül ve krizantem detaylarıyla zenginleştirdik.

Rosie Huntington-Whiteley,
Tokyo inanılmaz güzellikte bir şehir.Tamamıyla göze hitap ediyor.Koleksiyonu hazırlarken de şehrin canlılığı ve enerjisinden ilham aldık.Zengin çiçek desenleri, ve renk paleti her bir parçayı lüks ve feminen kılıyor.

Yazarlar