Gündem İç güveysi Clooney

İç güveysi Clooney

02.10.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Venedik’te rüya gibi bir düğünle Amal Alamuddin ile hayatını birleştiren George Clooney’in 13 milyon dolarlık düğün masrafını kız tarafına ödettiği öne sürüldü.

İç güveysi Clooney

Deniz taksi ve otel çok tuttu
ABD’li aktör George Clooney ve Lübnan asıllı İngiliz avukat Amal Alamuddin’in düğünü için yaklaşık 13 milyon dolar harcandığı ortaya çıktı. Gelinin inci ve elmaslarla süslü Oscar de la Renta imzalı gelinliği, 100’den fazla davetlinin düğün boyunca beş yıldızlı Hotel Cipriani’de ağırlanması, ünlü konukların ulaşımı için kullanılan deniz taksileri ve düğünde çiftin sevdiği şarkılarla yüklü iPad’ların dağıtılması lüks detaylar arasında yer aldı.

Haberin Devamı

Serveti 180 milyon dolar
İtalyan basını, dört gün dört gece süren düğün töreninin tüm masraflarının gelinin babası Profesör Remzi Alamuddin tarafından ödendiğini iddia etti. Film başına yaklayık 20 milyon dolar alan Clooney’in 180 milyon dolar serveti var. Ünlü aktör geçen yılki kazancı ise
46 milyon dolar. Düğün kareleri Hello ve People dergilerinin bu haftaki kapağını süsledi. Dergiler bu kareler için 5 milyon dolar ödedi.