Gündem İçerde 12. yeni bölüm fragmanında Sarp ve Yusuf Müdür'ün yolları ayrılıyor!

İçerde 12. yeni bölüm fragmanında Sarp ve Yusuf Müdür'ün yolları ayrılıyor!

30.11.2016 - 10:22 | Son Güncellenme:

Pazartesi akşamları ekrana gelen fenomen dizi İçerde 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İçerde 12. yeni bölümde Yusuf Müdür ve Sarp'ı yolları ayrılacak mı? Gerçekleri öğrenen Sarp, artık yolları ayırma kararı alır. İçerde 12. yeni bölüm fragmanı Pazartesi Show TV'de...

İçerde 12. yeni bölüm fragmanında Sarp ve Yusuf Müdürün yolları ayrılıyor

Pazartesi akşamları ekrana gelen İçerde 11. son bölüm ile izleyenlerinin karşısına geçti. Birbirinden heyecanlı sahnelerin yaşandığı İçerde dizisinin son bölümüne Sarp'ın Yusuf Müdür'ün yalanını bildiği gerçeği ni açıklaması damga vurdu. İçerde ekrana gelen 11. son bölümde Hasan Alyanak Sarp'ın zaafını kullanıp oyuna getirdi. Mert'in yardımıyla sağ salim kurtulan Sarp, Hasan Alyanak'ı elinden kaçırdı.

Haberin Devamı

İÇERDE SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Ekrana gelen heyecan dozu yüksek son bölüm ardından İçerde 12. yeni bölüm fragmanı merak içinde beklenmeye başladı. İçerde 12. yeni bölüm fragmanı dün akşam yayınlandı. Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Bensu Soral, Çetin Tekindor, ve Mustafa Uğurlu gibi usta isimlerin yer aldığı dizi İçerde 4 Aralık Pazartesi saat 20:00'da 12. yeni bölüm fragmanı ile ekrana gelecek.

İÇERDE 12. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

İÇERDE 11. SON BÖLÜM ÖZETİ

“İçerde”nin 11. bölümünde; Alyanak, Celal’in adamlarına görünmeden kaçmayı başarır. Şimdi hayatta kalabilmek için plan yapmak zorundadır. Yusuf ve ekibi Köstenceli’nin öldürüldüğünü öğrenirler fakat Celal aleyhine herhangi bir ipucu bulamamışlardır. Artık hem Yusuf ve ekibi, görgü tanığı olarak hem de Celal’in adamları hain olarak Alyanak’ın peşindedir. Yüzüklü adam Coşkun tekrar ortaya çıkar. Eylem üzerinden Celal’e tuzak hazırlığı içindedir. Eylem durumu Mert’e anlatır. Mert bir yandan Füsun için Umut’u ararken diğer yandan Coşkun'un hayatta olduğunu öğrenir. Yusuf, Necip Uyanık kılığında Sarp ile tekrar iletişime geçer. Birbirinden haberdar olmayan iki kardeşin yolu hiç ummadıkları bir yerde kesişir.

Haberin Devamı

İçerde 12. yeni bölüm fragmanında Sarp ve Yusuf Müdürün yolları ayrılıyor