Gündem İçerde 6. yeni bölüm 2. fragmanında yeni heyecan başladı

İçerde 6. yeni bölüm 2. fragmanında yeni heyecan başladı

23.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Show TV ekranlarında yayın hayatına başladığı günden beri reyting rekorları kıran İçerde yeni bölümü için heyecan dorukta. Dizide, Sarp ve Yusuf, Celal'in planlarını çözerken, oyun içinde oyun oynanıyor. Yusuf ise köstebek avında. İşte İçerde 6. yeni bölüm 2. fragmanı ve son bölüm detayları...

İçerde 6. yeni bölüm 2. fragmanında yeni heyecan başladı

Show TV'nin fenomen dizisi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen, yayınladığı günlerde sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri olan İçerde bu hafta 6. bölümü ile ekrana geliyor. Merakla beklenen İçerde 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Nefes kesen sahneleriyle gündemden düşmeyen İçerde dizisi, Türkiye'de hem reytingleri hem de sosyal medyayı sallarken dünya televizyonlarının da ilgi oldağı oldu.

Haberin Devamı

Başrollerini Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler'in paylaştığı İçerde yeni bölümü ile 24 Ekim 2016 Pazartesi akşamı saat 20:00'da Show Tv'de.

İÇERDE 6. BÖLÜM FRAGMANI



Yusuf, Celal’in sevkiyatını basmak için özel harekat polisleriyle birlikte harekete geçer. Celal’in lojistik firmasını Melek’in üzerine devredecek olması Yeşim’in hiç hoşuna gitmemiştir. Yeşim, Melek ve Sarp’ın yakınlaşmasını koz olarak kullanmaya karar verir. Yusuf ekibin içinden birinin Celal tarafından satın alındığı bilgisini ekibiyle paylaşır. Hainin kim olduğunu bulmak zorundadırlar. Yusuf’un ekibi zorlu bir sınavdan geçecektir.

İÇERDE SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

İçerde'nin 5. bölümünde; Melek’in, Sarp ile ilgili şüpheleri vardır. Bu durumu netleştirmek zorunda olduğunu hisseder. Eğer Yusuf'a bilgiyi götüren Sarp ise bunu Celal ile paylaşmak zorundadır. Sarp, Necip’ten kardeşinin hayatta olduğunu öğrenince çok sevinir ama Necip evini yakarak izini kaybettirmiştir. Sarp, Celal’in özel misafiri Akın Işık ile büyük bir sevkiyat işi yapacağını öğrenir. Bu sefer kesin Celal’in işini bitireceğini ve kardeşine ulaşacağını düşünüyordur. Bu arada Füsun’un Lokantası'nda Barış diye bir çocuk işe başlar. Füsun’un anne şefkatiyle yaklaştığı Barış acaba kimdir? Celal için çember daralırken, oyun kuran Melek; Sarp’ın, Yusuf'un adamı olduğunu ortaya çıkarabilecek midir?

Yazarlar