Gündem İçerde 39. final bölümünde nefes kesen olaylar! (İçerde son bölüm)

İçerde 39. final bölümünde nefes kesen olaylar! (İçerde son bölüm)

19.06.2017 - 10:13 | Son Güncellenme:

İçerde 39. final bölümü ile ekrana geldi. Nefes kesen sahnelerin yaşandığı İçerde dizisi final bölümünde Sarp ve Umut zor da olsa Kebapçı Celal'i hapse göndermeyi başardı. Mutlu sonla biten İçerde dizisi final bölümü büyük beğeni topladı.

İçerde 39. final bölümünde nefes kesen olaylar (İçerde son bölüm)

İçerde 39. final bölümünde heyecan doruktaydı. İçerde Celal, polislerin elinden kurtularak Sarp ve Mert'ten intikam almak için elinden geleni yaptı. Yılmaz kardeşlerden birini ele geçiren Celal, hesaplaşmayı sonunda bitirdi.

Haberin Devamı

İçerde'nin 39. Bölümünde Sarp, Celal’i tutuklamış olsa da onu hapse koymak o kadar kolay olmadı. Tüm yaşananlara tanık olan Davut, son şansını kullanarak büyük planı harekete geçirdi.

İçerde 39. final bölümünde nefes kesen olaylar (İçerde son bölüm)

Her şeyden habersiz olan Yılmaz Ailesi sonunda bir aradadır. Füsun, oğulları Sarp ve Umut’a kavuşmanın sevincini yaşarken Umut ise vakit kaybetmeden Eylem’e evlilik teklifi yapmak için hazırlıklara başladı.

İçerde 39. final bölümünde nefes kesen olaylar (İçerde son bölüm)

Ancak bu mutlu anı, intikam için geri dönen Celal böler. Celal, hikayenin başladığı noktaya geri dönerek sona hazırlanır. Yılmaz Kardeşlerden biri yine elindedir. Umut'u kurtarmak üzere harekete geçen Sarp için amansız bir zamanla yarış başlar.

İÇERDE 39. BÖLÜM FRAGMANI (FİNAL)

İÇERDE 39. BÖLÜM 2. FRAGMANI (FİNAL)

Haberin Devamı

İÇERDE 39. BÖLÜM FİNALİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ..