Gündem İçerde dizisi 33. yeni bölüm fragmanı neden yayınlanmadı?

İçerde dizisi 33. yeni bölüm fragmanı neden yayınlanmadı?

03.05.2017 - 15:13 | Son Güncellenme:

Ekranların merakla beklenen dizisi İçerde'nin 33. bölümünden ilk sahne ekrana geldi. Geçtiğimiz gün ekrana gelen İçerde dizisi son bölümde Melek, ardında Umut’la ilgili bir kaset bırakmıştır. Ancak Sarp’ın hayata tutunma sebebi olan bu kasetten haberdar olan tek kişi o değildir. Mert ise Sarp ile ilgili tüm gerçekleri öğrenecektir. Peki İçerde dizisi 33. yeni bölümünde neler olacak?

İçerde dizisi 33. yeni bölüm fragmanı neden yayınlanmadı

Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Mustafa Uğurlu ve Çetin Tekindor'un başrolde yer aldığı fenomen yapım 'İçerde'nin 33. bölümünden ilk sahne yayınlandı. Mert’in Melek’in mezarı başında “vay be, vay be Melek uğruna öldüğün adamı duydun değil mi? Meğer bizi yok etmek için içimize sızmış” dediği duygusal sahne izleyenlerde merak uyandırdı. Mert, Celal’in dışında hükmü geçecek tek kişidir!

İçerde'nin 32. son bölümünde; Celal, kızını, Melek’ini elinden alan Kudret’i hemen öldürmek yerine ona acı çektirmeye kararlıdır. Ancak işler istediği gibi gitmez ve Yusuf Müdür ile ekibi karşılarına çıkar. Ancak işler istediği gibi gitmez ve Yusuf Müdür ile ekibi karşılarına çıkar. İki ezeli düşmanı ve aynı zamanda da iki suçluyu bir arada yakalayan Yusuf Müdür, Kudret’i tutuklar. Celal, Kudret'le arasındaki husumeti sona erdirmek için tehlikeli bir yola başvuracaktır.

Bugüne kadar polis olarak bilindiği için Celal’in tüm adamlarının gözünde düşman olan Mert, artık Celal’in dışında hükmü geçecek tek kişidir. Mert’le çalışmak zorunda olan Sarp’ı oldukça zorlu günler bekliyordur.

Artık kendini ele vermemesi gereken tek kişi Sarp’tır. Sevdiği kadının kaybının ardından yasını bile tutamayan Sarp’ın içinde, hiç beklemediği bir anda kardeşi Umut’a ulaşmak için bir umut ışığı doğmuştur. Melek, ardında Umut’la ilgili bir kaset bırakmıştır. Ancak Sarp’ın hayata tutunma sebebi olan bu kasetten tek haberdar olan Sarp değildir.



İçerde 33. yeni bölümü ile 8 Nisan 2017 Salı akşamı saat 20:00'da Show Tv'de.