Gündem İçerde dizisinin 17. bölüm fragmanında Kebapçı Celal deliye dönüyor!

İçerde dizisinin 17. bölüm fragmanında Kebapçı Celal deliye dönüyor!

12.01.2017 - 09:22 | Son Güncellenme:

Show TV ekranında yayınlanan sevilen dizi İçerde 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümde Kebapçı Celal, Sarp ve Melek arasında ilişkiyi öğrendikten sonra Sarp'ı sorguya çeker. Yaşananlar esnasında Celal Baba'ya kızı Melek'in kaçırıldığı haberi gelir. İçerde 17. bölüm fragmanında Çoşkun'un Melek'i kaçırdığı haberi Celal'i deliye döndürür.

İçerde dizisinin 17. bölüm fragmanında Kebapçı Celal deliye dönüyor

Show TV'nin aksiyon dolu sahneleriyle gündemden düşmeyen İçerde dizisinin yeni bölümü ile ekrana kaldığı yerden devam ediyor. Başrollerini Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu ve Nihal Koldaş'in yer aldığı İçerde dizisi heyecan dolu son bölümü ile geçtiğimiz günlerde ekrana geldi. Yayınlanan İçerde dizisi 16. son bölümünde Sarp kamera görüntülerinin Mert’te olduğunu anlar ve ele geçirmeye çalıştı. Hemen ardından ekrana gelen İçerde dizisi 17. bölüm fragmanında yaşananlar ise izleyiciyi heyecanlandırdı.

İçerde dizisi yeni bölümü ile 16 Ocak 2017 Pazartesi akşamı saat 20:00'da Show Tv'de.

Haberin Devamı

İçerde dizisinde, Yusuf Müdür hâlâ yoğun bakımdadır. Hastane ziyaretine geçmişinden bir kadın gelir. Melek, Celal’e karşı tepkilidir. Telefonlarına çıkmıyordur. Celal yaptığına pişman, kızına ulaşmaya çalışıyordur. Yeşim, Celal’in Melek konusunda bu kadar üzgün olmasına anlam veremez.

Hatta Melek’in öz kızı olmasından şüphelenmeye başlar. Mert güvenlik kamerası görüntülerini kopyalamıştır. Sarp o görüntülerin Mert’te olduğunu anlar ve ele geçirmeye çalışır. Alyanak, Sarı Hüsnü’nün mahallesine çökmüştür. Oradakilerin kendisine biat etmesini sağlamaya çalışıyordur. Kendisini Celal’in bitiremediği adam ilan eder.

İÇERDE 17. BÖLÜM FRAGMANI