Editörün Seçtikleri İçerik canavarları Beatrips’li

İçerik canavarları Beatrips’li

25.10.2016 - 17:28 | Son Güncellenme:

“İstanbul’u keşfedebileceğiniz en iyi uygulama” olma hedefiyle yola çıkan ve bugün 15 binden fazla kullanıcıya ulaşan Beatrips, yenilikçi uygulamalarına devam ediyor.

İçerik canavarları Beatrips’li

2015 yılında başladığı yolculuğuna üniversiteleri de dahil ederek geniş bir kitleye ulaşan Beatrips, geliştirdiği kullanıcı dostu arayüzüne blog seçeneğini de ekledi. Boğaziçi, İTÜ, Koç üniversiteleri başta olmak üzere toplam 11 üniversitede kurduğu 15 kişilik ekiplerle sadık bir kitleye ulaşan Beatrips, sistemine eklediği blog seçeneği üzerinden gençlerin etkinlik deneyimlerini aktarmalarına fırsat sunuyor.

Haberin Devamı

“Keşfet”, “Yakınımda” ve “Bedava bilet kazan” özellikleri

Sadece üniversitelilerin değil, ziyaretçilerinin tamamının sesine kulak veren Beatrips artık kullanıcıların “Keşfet” seçeneği üzerinden ulaşabileceleri blog aracılığıyla içerik oluşturmalarına, uygulamanın bir parçası haline gelmelerine imkan sağlıyor. Sadece blog ile sınırlı kalmayan özellik alışılmışın dışına çıkarak, kullanıcılarına şehirdeki yeni mekanları farklı kategorilerde filtreleme seçeneği sunuyor.

Keşfedilen etkinliği ve mekanı favoriye alma, yakınındaki etkinliklere haritadan ulaşma, bedava bilet kazanma ve popüler etkinliklerden haberdar olma özelliklerini de geliştirdiği sistemle kullanıcılarına sunan Beatrips, etkinliğe ve eğlenceye dair aradığınız ne varsa tek platformda sizlere sunuyor. Size de etkinliğe kimle gideceğinizi, ne giyeceğinizi düşünmek kalıyor.

Haberin Devamı

Eğlenceli üslubuyla sizi içine çekip kısa zamanda bir etkinlik kurdu haline getirecek Beatrips için detaylı bilgiye; Google Play Store, AppStore, beatrips.com adresinden ve dolu içerikleriyle vaktin nasıl geçtiğini anlayamayacağınız sosyal medya hesaplarından ulaşabilirsiniz.

Yazarlar