Gündem İçimdeki Fırtına 4. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı!

İçimdeki Fırtına 4. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı!

25.02.2017 - 10:47 | Son Güncellenme:

İçimdeki Fırtına 3. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Ekranların yeni dizisi İçimdeki Fırtına'da bu hafta Ezgi, Elif Deran adıyla hayatlarına giren Deniz’le ilgili araştırmalarını genişletir. Dizinin son bölümden sonra beklenen İçimdeki Fırtına 4. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı...

İçimdeki Fırtına 4. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı

Ezgi, Elif Deran adıyla hayatlarına giren Deniz’le ilgili araştırmalarını genişletir. Deran Köşk’ünde yapılan parti gecesi tanıştığı altı yaşındaki Kerem Deran’ın babasının kim olduğu Ezgi’yi özellikle ilgilendirmektedir. Gerçek Elif Deran hakkında bir ipucu yakaladığı anda, Nusret’e torunu olduğunu iddia eden Elif Deran’ın sahte olduğunu ispat ederek kardeşinden temelli kurtulacağını düşünmektedir.

Haberin Devamı

İÇİMDEKİ FIRTINA 3. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Elif Deran ise (Deniz) intikam planını adım adım devreye sokar. Öz babası Galip ile, yıllar sonra ilk defa tanışan Deniz, 28 yıldır parmaklıklar arkasında yaşayan babasından geçmişin tüm sırlarını öğrenmiştir.

Galip’in gençliğinde birlikte çalıştığı mafya lideri Rasim, Emre’nin annesi Perihan’la yıllardır işbirliği halindedir. Fırat’a babasından kalan mirası Rasim sayesinde sahte belgelerle kendi üstüne geçirten Perihan, Fırat’ın gerçek kimliğinden habersiz adım adım kaderine yürümektedir. Hem Fırat’ın hem de Elif Deran’ın (Deniz’in) arkasındaki güçler ile Perihan’ı koruyan güçler kesişme noktasına ilerlerken Ezgi hoyratça Deniz’in peşine düşer.

Haberin Devamı

Emre üstünden bir aşk çekişmesi olarak Ezgi ile Deniz arasında başlayan savaş, geçmişe gömülmüş pek çok sırrın ortaya çıkmasına ve durulmuş suların bulanmasına sebep olmuştur. Savaş artık sadece bu iki genç kadın arasında kalamayacak kadar büyüktür.

İÇİMDEKİ FIRTINA 4. BÖLÜM FRAGMANI

İçimdeki Fırtına 4. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı