İçindeki Sese Güven

Hayallerine uzanan yolda yalnız değilsin.

İçindeki sese güven. O hep orada ve seninle...

Her ne yaşarsan yaşa hayallerinden, olmak istediğin yerden vazgeçme.

Engelleri bir bir aş...

Pes etme...

İsyan etme...

Durma, koş!

Yürümen gerekiyorsa durma, koşman gerekiyorsa yürüme...

Bu senin hayatın! Hayatını yönlendirecek olan da sensin. Sen ne istersen öyle olacak, sen ne istersen o gerçekleşecek. İste.

İstemekten korkma.

Düşüncelerini, fikirlerini, hayallerini paylaşmaktan da korkma...

'Uçuyorsun' diyecekler, desinler... Uç... Gerekiyorsa uç... Hayallerini hep en yüksekte tut ve uç onlara. Gerçekten inanırsan başarırsın...

Haberin Devamı

Şöyle basitçe düşün. Bu istediğiini başkası gerçekleştirebilmiş öyle değil mi? Sen neden yapamayasın? Yapandan eksik bir yanın var mı? Kesinlikle yok! En çok isteyen amacına ulaşır bu sebeple istemekten ve hatta çok istemekten vazgeçme! Emin ol ulaşacaksın hayallerine...

Hayallerde de gerçekçi olmakta fayda var evet... Ama canınız olağan dışı bir şeyler hayalliyorsa çekinme ve şöyle düşün: 'Neden olmasın?'.

Girişimcileri düşün, kimsenin yapmadıklarını gerçekleştiriyorlar. E örnek kim? Tamamen uçuk hayaller. Hem bundan yıllar önce kim bilebilirdi telefonların küçülüp ceplerde taşınacak boyutta olacağını, öyle değil mi? Belki de yıllar sonra Jet Giller misali havadan ulaşım yapacağız (ki benzeri uygulama yakın gelecekte ülkemizde olacak) ve kim bilir belki de ışınlanacağız... Saçma mı? Neden olsun? Tüm fikirler ilk ortaya çıktıklarında bazı kişilerce saçma ve imkansız görülür. Bunu gerçeğe dönüştürmek ise fikir sahibinin işidir. Çünkü o alayları, eleştirileri takmamış, çalışmış, uğraşmış ve aklındakini gerçekleştirmiştir.

Sen de böyle düşün işte! Hayallerin uçuk olsa bile gerçekleştirmek için çabalıyorsan emin ol o işte başarılı olursun. Şans da önemli tabii ama bir yere kadar... Çalıştığın ve istediğin kadar başarırsın. Bunun için pes etmeden isteklerinin üzerine gitmelisin.

Unutma!

Her şey sende gizli.

İçindeki sese güven ve onu hep dinle.

İçindeki ses, seni olman gereken yere götürecek...

Haberin Devamı

Pozitif ve mutlu günler...