Siyaset İçişleri Bakanı: FETÖ'yü bu ülkeden kazıyıp atacağız

İçişleri Bakanı: FETÖ'yü bu ülkeden kazıyıp atacağız

08.09.2016 - 10:10 | Son Güncellenme:

İçişleri Bakanı Süleyman Soyla valiler toplantısında konuşuyor. 15 Temmuz'u planlayanlar biliniz ki bununla yetinmeyeceklerdir. FETÖ'yü kazıyıp atacağız bu ülkeden" dedi.

İçişleri Bakanı: FETÖyü bu ülkeden kazıyıp atacağız

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Ankara'da valiler toplantısında konuştu. "15 Temmuz'da yaşananlar bizi istikametimizden ayırmamıştır" diyen Soylu'nun açıklamalarınnı satır başları şöyle: Etrafımızdaki ateş çemberine rağmen Türkiye hedeflerinde önemli mesafa aldık. Biz merhamet ve şefkat medeniyetlerininin insanlarıyız. 15 Temmuz'da yaşananlar bizi istikametimizden ayırmamıştır.

Haberin Devamı

"FETÖ'YÜ BU ÜLKEDEN KAZIYIP ATACAĞIZ"

FETÖ'yü kazıyıp atacağız bu ülkeden. Birilerinin başımıza musallat etmeye çalıştığı bu illeti milletimizin başından çekip atacağız. Nasıl bir şekilde def ettiğimizi bütün dünyaya göstereceğiz.Bu dönem daha fazla daha önemli bir gayretle çalışmak zorundayız. Bilmenizi isterim ki 15 Temmuz'u gerçekleştirenler meseleyi 15 Temmuz'da bırakmak istemeyeceklerdir. Cumhurbaşkanımız da söylüyor eğer yakınınız olduğu için bu yapıya mensup kişilere müsamaha gösteriyorsanız 241 şehidimiz bizden hesap soracaktır. Anadolu coğrafyası 780 bin km'den medeniyetinin ışığını dünyaya saçan bir coğrafyadır. Hür olmalıyız geleceğe kararlı ve dik durarak bakmak zorundayız. Ak Parti Türkiye'de birçok meseleyi düzeltmiştir. Milletin kendisini güvende hissedeceği bir ortamı ortaya koymak zorundayız.