Cadde İclal Aydın'dan 'Bizim Hikayemiz'

İclal Aydın'dan 'Bizim Hikayemiz'

29.09.2017 - 15:21 | Son Güncellenme:

İclal Aydın'ın 2017'de yayımladığı romanıyla aynı adı taşıyan 'Unutursun' isimli şiir/şarkı albümünden yola çıkarak hazırlanan müzikli sahne gösterisi 'Bizim Hikayemiz' 7 Ekim Cumartesi Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde izleyiciyle buluşacak.

İclal Aydından Bizim Hikayemiz

Tek kişilik gösterisi ile daha önce Türkiye’nin birçok ilinde performans sergileyen İclal Aydın'a, bu kez müzik eşlik ediyor. Ünlü yazar, 'Bizim Hikayemiz' ile hayatın acılarını sevince dönüştüren şarkılar, şiirler ve öyküler ile seyirciyi müzikli bir yolculuğa çıkaracak.

Haberin Devamı

"Herkes kendi hikayesini biricik zannediyor yola çıktığında. Sonra bir görüyor ki aslında bütün hayatlar birbirine çıkıyor. İşte bu yüzden bu gösterinin adı Bizim Hikayemiz" diyen İclal Aydın, 1970’lerden bugüne Türkiye'nin sokakta oynayarak büyüyen, dünyayı kocaman zanneden, melodrama ve ağlarken gülüvermeye meyilli çocukların hikayesini anlatacak.

DokuzSekiz Müzik ve Gişe Organizasyon iş birliğiyle izleyicilerle buluşacak gösteride, İclal Aydın'a genç müzisyenler Doğu Ekin, Üner Demir ve Tinay Arzu unutulmayan şarkılarla eşlik edecek.