Cadde ‘İcra bizi çok yaraladı’

‘İcra bizi çok yaraladı’

24.10.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Osman Görgülü’nün borçlarını ödemediği iddiasıyla icra takibi başlattığı Okan Kurt, “İcra gelmesi bizi çok yaraladı. Aileme zarar gelmesinden korktum” dedi

‘İcra bizi çok yaraladı’

75 daire satın aldığı eski ortağı Osman Görgülü’nün, borçlarını ödemediği iddiasıyla 32 milyon 845 bin TL’lik icra takibi başlattığı Okan Kurt, dün Grand Hyatt Otel’de avukatı Nezih Kök’le basın mensuplarının karşısına çıktı. Geçtiğimiz ağustos ayında Beykoz’daki evine polis eşliğinde gelen icra memurları tarafından eşyaları kayıt altına alınan Kurt, “Borcum yok” diyerek karşı dava açacağını belirtmişti. Kurt, 19 Ekim’de İzmir 1. İcra Hukuk Mahkemesi’nde görülen duruşma sonucunda, düzenlenen ödeme emrinin usulsüz olduğunun tespit edildiğini ve iptaline karar verildiğini söyledi. Kurt, “İcra gelmesi bizi çok yaraladı. Aileme zarar gelmesinden korktum ama bu süreci birbirimize kenetlenerek atlattık. Beni en çok üzen kızım Hira’nın yanıma gelerek, ‘Baba niye evimize gidemiyoruz?’ demesi oldu. Ama gelinen noktada kimseye tek kuruş borcum yok. Alnım ak, başım dik buradayım” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

‘Eşimi aldatmam’

Kurt, Eşi Demet Akalın’la boşanacakları ve iflas ettiği haberlerine de açıklık getirdi. Kurt, “Eşimin canlı yayında ağlamasını dinlemeye gücüm yetmedi. O çığlık bir annenin feryadıydı. Eşim Türkiye’nin en büyük starı. Bizim aile birliğimizi kimse yıkamaz. Hiç ummadığımız arkadaşlar bizi yaraladı. Eşimden ayrı yattığımda uykuları kaçan bir adamken, boşanacaklar şeklinde haberler yapıldı. Ama kötü planlar tutmadı. Eşimi hayatta aldatmam” açıklamasını yaptı.