Kültür Sanat İdil Biret Enka'da!

İdil Biret Enka'da!

12.11.2012 - 10:04 | Son Güncellenme:

İdil Biret; piyano resitali ile “ENKA’da Tempo, Allegro!”da! Biret’in; Beethoven ve Chopin eserlerini yorumlayacağı konseri, 22 Kasım 2012, Perşembe akşamı saat 20:30’da ENKA Kültür Sanat Buluşmaları’nda.

İdil Biret Enkada

24. Yıl ENKA Kültür Sanat Buluşmaları kapsamındaki “ENKA’da Tempo, Allegro”, dünyaca tanınmış piyanistimiz, Ídil Biret’in resitali ile devam ediyor. İdil Biret’in; Beethoven’ın, Sonata Op.10 No. 3, Presto, Largo e mesto, Menuetto:Allegro, Rondo: Allegro, Sonata Op. 109, Vivace ma non troppo –Adagio espressivo – Tempo I, Prestissimo, Andante, molto cantabile ed espressivo eserlerini ve Chopin’in, Nocturne Op. 55 no.2 ile 12 Etüd Op. 25 eserlerini seslendireceği resitalin biletleri satışta.

Haberin Devamı

ENKA İbrahim Betil Oditoryumu’nda koltuk sayısının sınırlı ve yerlerin numarasız olması nedeniyle, önceden rezervasyon yaptırılması öneriliyor. Dileyen katılımcılar, her etkinlik öncesi saat 19:00’da Taksim – AKM önünden kalkacak ücretsiz servis ile etkinlik merkezine ulaşabiliyorlar. Etkinlik bitiminde ise, ENKA İbrahim Betil Oditoryumu’ndan kalkacak servis, konukların Taksim – AKM’ye ulaşımını sağlıyor. Servisten yararlanabilmek için etkinliklerden en az iki gün önce ENKA ile bağlantıya geçerek rezervasyon yaptırılması yeterli.