Gündem İETT kış tarifesine geçiyor!

İETT kış tarifesine geçiyor!

17.09.2016 - 15:05 | Son Güncellenme:

İETT ve Şehir Hatları 19 Eylül Pazartesi gününden başlamak üzere kış dönemine girileceğini ve yeni İETT sefer saatlerinin geçerli olacağını duyurdu.  Ankara'da ise  19 Eylül Pazartesi günü, belediye birimlerine ait iş makineleri 06.00 ile 10.30 saatleri arasında trafiğe çıkmayacak.

İETT kış tarifesine geçiyor

İstanbul'da tramvay, metro ve otobüs sefer saatlerinde değişikliğe gidiliyor. Edinilen bilgiye göre İETT 19 Eylül Pazartesi gününden itibaren yeni sefer saatlerini uygulamaya koyacak.

Haberin Devamı

İETT'nin sosyal medya hesaplarından bugün yapılan duyuruya göre İstanbul'da toplu ulaşımda güncel sefer saatleri değişecek ve yarından itibaren "www.iett.istanbul" adresi ya da MOBİETT uygulamasından yeni sefer saatleri öğrenilebilecek. İstanbul Şehir Hatları da sosyal medya platformundan 19 Eylül'den itibaren seferlerinde kış tarifesi uygulamasının başlayacağını bildirdi.

ANKARA'DA 'PAZARTESİ' TRAFİĞİNE ÖNLEM

Ankara Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, eğitim yılının ilk ders zilinin çalacağı 19 Eylül Pazartesi günü araç trafiğinin her zamankinden daha yoğun olacağı düşüncesiyle bazı önlemler aldıklarını açıkladı. Yetkililer, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Çevre Kontrol ve Koruma Daire Başkanlığı ile Kent Estetiği Daire Başkanlığı’na ait kamyon, iş makinesi vb araçların sabah 06.00 ile 10.30 saatleri arasında trafiğe çıkarılmayacağını belirtti.

Yazarlar