Kültür Sanat İFSAK’ta, Kasım ayında iki sergi birden…

İFSAK’ta, Kasım ayında iki sergi birden…

06.11.2013 - 09:46 | Son Güncellenme:

İFSAK, her ay düzenlediği fotoğraf yarışmasının yanı sıra Kasım ayında İFSAK NXCLUB Sergi Salonu’nda iki önemli sergiye ev sahipliği yapacak.

İFSAK’ta, Kasım ayında iki sergi birden…

54 yıldır Türkiye’de fotoğraf ve sinema sanatının öğrenilmesi, yaygınlaşması ve gelişmesini sağlamak için çalışan İFSAK – İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği, Kasım ayında İFSAK NXCLUB Sergi Salonu’nda iki önemli fotoğraf sergisine ev sahipliği yapacak: WILO Fotoğraf Yarışması sergisi ve İzzet Keribar sergisi.

Haberin Devamı

WILO ile Sudaki İzler

İFSAK’ın WILO Pompa Sistemleri A.Ş. ile ortaklaşa düzenlediği “Sudaki İzler” fotoğraf yarışmasında dereceye giren ve sergilenmeye hak kazanan fotoğraflar 2 Kasım 2013 Cumartesi gününden itibaren İFSAK NXCLUB Sergi Salonu’nda sergilenecek. Serginin resmi açılışı ve ödül töreni 16 Kasım Cumartesi günü saat 15:30’da gerçekleştirilecek. Sergi 28 Kasım’a kadar gezilebilecek.

İzzet Keribar’la Kore’ye zamanda yolculuk

Fotoğraf sanatının usta ismi İzzet Keribar’ın “Kore 1956-1957” sergisi, Samsung’un katkılarıyla 29 Kasım 2013 Cuma gününden itibaren İFSAK NXCLUB Sergi Salonu’nda ziyaretçilerle buluşacak. Savaş sonrası Kore’sine fotoğraflar aracılığı ile zamanda yolculuk yapmak isteyen fotoğraf severler sergiyi 3 Ocak 2014 tarihine kadar gezebilirler.

Haberin Devamı

Ayın Fotoğrafı Yarışması

Bir gelenek haline gelen “Ayın Fotoğrafı Yarışması”, “Tatil” temasıyla 7 Kasım Perşembe günü, saat 19.30’da düzenlenecek. Yarışmanın seçicisi İbrahim Zaman olacak.

Gösteri ve sergiler İFSAK’ın İstiklal Cad. Ayhan Işık Sok. No:32/2 Beyoğlu/İstanbul adresinde izlenebilir/gezilebilir.