Iğdır Iğdır'da karne heyecanı

Iğdır'da karne heyecanı

22.01.2016 - 13:00 | Son Güncellenme:

Iğdır’da 52 bin öğrenci karnelerini alarak tatile girdi.

Iğdırda karne heyecanı

Iğdır’da 52 bin öğrenci karnelerini alarak tatile girdi.
İnönü İlk ve Ortaokulu’nda düzenlenen karne törenine katılan Iğdır Valisi Davut Haner ve Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, öğrencilerin karnelerini dağıttı. Sınıfları tek tek gezen Vali Davut Haner, öğrencilerle sohbet ederek, TEOG sınavında birinci olan öğrencilerin karnelerini dağıtarak kitap ve çeşitli hediyeler verdi.
Öğrencilere tatillerini iyi değerlendirmeleri için bol bol kitap okumalarını ve dinlenmelerini tavsiye eden Vali Haner, öğrenci ve öğretmenlerin verimli bir yarıyıl dönemini kapattığını belirtti. Eğitime katkı sağlayan herkese teşekkür eden Vali Haner, "TEOG’da birinci olan öğrenciler o sınıfı temsil ediyor. Bu başarı sadece kendilerinin değil tüm sınıfın başarısı olarak görmelidirler. TEOG 2’ye bütün öğrenciler çok iyi bir şekilde hazırlanmalıdırlar. Sizin başarınız ilimizin başarısı, velilerimizin, öğretmenlerinizin başarısı olacaktır” dedi.
Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt ise, “Bir eğitim öğretim yılının daha sonuna gelmiş bulunuyoruz. Öğrencilerimizi, öz değerlerine sahip eğitimli bireyler olarak yetiştirmek uğrunda eğitimcilerimiz dönem boyunca büyük çaba sarf ederek çalıştılar. Emeklerinin karşılığını da sizin gibi başarılı öğrencileri yetiştirdiler. Hedefiniz ikinci TEOG sınavına tam puan olmalıdır” şeklinde konuştu.