Afyonkarahisar İhh'nın Kurban Bağışı Kampanyası

İhh'nın Kurban Bağışı Kampanyası

19.08.2017 - 17:52 | Son Güncellenme:

.

İhhnın Kurban Bağışı Kampanyası

AFYONKARAHİSAR (AA) - İnsani Yardım Vakfı'nın (İHH) kurban bağışı kampanyasına Memur-Sen İl Temsilciliği destek verecek.

Haberin Devamı

İHH binasında düzenlenen 2017 kurban bağışı için düzenlenen protokol törenine, İHH Başkan Ahmet Ertürk'ün yanı sıra Memur-Sen İl Temsilcisi Abdülkadir Hız ve Hak-İş İl Başkanı Ahmet Özen katıldı.

Ertürk, imza töreninde gazetecilere yaptığı açıklamada, 500 şehirde kurban eti dağıtmayı hedeflediklerini söyledi.

"25 yıldır ümmete kurban" sloganıyla yola çıktıklarını belirten Ertürk, şöyle konuştu:

"İHH Derneği mazlum, ezilen ve ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam ediyor. Kurban bayramında 106 ülkeye kurban dağıtmayı hedefleyen İHH'ya bu yıl Murmur-Sen ve Hak-İş sendikaları destek verecek. Yapmış olduğumuz bu protokolle bir kurban hissesi 620 TL olarak belirledik. Kurban bedelinin gerek Afyonkarahisar Belediyesinin yanında bulunan dernek binasına, gerekse İmaret Hamamının önünde bulunan standımıza ya da hesap numaramıza para yatıran üyelerimiz 106 ülkede kurban sevincine ortak olacaktır.

Haberin Devamı

İHH olarak 25 yıldan beri dünya coğrafyasında nerede ezilen, nerede ihtiyaç sahibi Müslüman varsa hep yanlarında olduk. Bu kapsamda da Allah nasip ederse 2017 yılı Kurban Bayramı'nda 106 ülkede giderek kurban etini paylaşmak için yola çıkacağız."

Memur-Sen Afyonkarahisar İl Temsilcisi Abdülkadir Hız da İHH'nın kurban bağışı kampanyasına destek olmaktan onur duyduklarını söyledi.