Gündem İhraç edilen polis sigara kaçakçısı

İhraç edilen polis sigara kaçakçısı

23.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

İstanbul Ümraniye’de kaçak sigara üreten bir imalathaneye yapılan baskında 500 bin lira değerinde kaçak sigara ve tütün ile sigara kağıdı ele geçirildi. Kaçak sigara imal ederken basılan şahıslardan birinin, iki yıl önce rüşvet suçlamasıyla ihraç edilmiş eski bir polis olduğu ortaya çıktı.

İhraç edilen polis sigara kaçakçısı

Ümraniye’de bir apartman altında bulunan dükkan görünümündeki deponun kaçak sigara imalathanesine çevrildiğini tespit eden İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, adrese baskın yaptı.

Haberin Devamı

Fabrika gibi

Küçük bir sigara fabrikasına çevrilen adreste sağlıksız koşullarda imal edilmiş, 500 bin lira değerinde yüzlerce paket sigara ile sigara kağıdı ve kaçak tütün ele geçirildi. Ele geçen kaçak sigara ve malzemelere el koyan ekipler, Nihat Yurttav ve Adnan Sav isimli iki kişiyi suçüstü yakaladı. Nihat Yurttav’ın eski bir polis olduğu, 2016’da rüşvet suçlamasıyla görevden ihraç edildiği, işsiz kalınca kaçak ve sahte sigara işine girdiğini söylediği öğrenildi. İki şüphelinin sahte sigaraları İstanbul’da piyasaya sürdüğü belirlendi.

Yazarlar