Kırıkkale İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN BAYRAMLIKLARI SOSYAL MARKETTEN

İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN BAYRAMLIKLARI SOSYAL MARKETTEN

22.06.2016 - 19:18 | Son Güncellenme:

.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN BAYRAMLIKLARI SOSYAL MARKETTEN

Kırıkkale Belediyesi Sosyal Konseyi tarafından açılan "Sosyal Market"ten Ramazanda gıda yardımı ile bayram içinde giysi ve ayakkabı ihtiyaç sahiplerine sunuldu.
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın eşi Hilal Saygılı, Kırıkkale Belediyesi Sosyal Konseyde Sosyal Markette yardıma muhtaç 600 aileye 50 liralık hediye çeki yardımı ile 500 aileye giysi ve ayakkabı yardımı yapılacağını, yardıma ihtiyacı olanların Konseyin tespit edip listelere adları yazılanlara, Ramazan ayı içerisindeki giysi ihtiyacı olanlar ile çocuklar için tişört, etek, pantolon ve gömlek gibi çok değişik marka ve yaş gurubuna göre ayakkabı yardımı yaptıklarını belirtiler çocukların giysi ve ayakkabı seçimlerinde yardımcı oldu.
Kırıkkale Belediyesi Sosyal Konseyi Başkanı Hafize Yıldız ise vatandaşların konseyimize yaptıkları yardımlarından çok memnunuz. Bizlerde arada elçilik görevi yapıp ihtiyacı olanları mahalle mahalle tespit edip, listeler çıkararak ihtiyaç sahiplerine çok yönlü yardımlar yapıyoruz. Allah yardım yapan vatandaşlardan razı olsun. Bugün ihtiyaç sahiplerine dağıtımı Kırıkkale Belediye başkanımızın eşi Hilal Saygılı yaptı. Yardım standımız 1 Temmuz’a kadar açık kalacaktır. Yaklaşık 600 aileye giysi, çocuklarına tişört, etek, pantolon ve gömlek gibi çok değişik marka ve yaş gurubuna göre ayakkabı hediye edilecektir" şeklinde konuştu.